No place i rather be

Sedan länge tillbaka har jag sagt att jag inte ska bo i Kalmar och jag ska absolut inte bo kvar här när jag får barn eller "blir vuxen". Men är här jag, 25 år, studerar till förskollärare och vill inte något annat än att bo kvar här i lilla mysiga Kalmar.

Jag tror det hela började med att jag träffade min sambo här och insåg att om det är någonstans jag vill bo, jobba, uppfostra ett barn och liknande så är det här. Jag tror dock att jag känner såhär då jag redan bott i England och jag är heller inget stort fan av varken Göteborg eller Stockholm och sedan tycker jag om att vara nära familjen. Jag har helt enkelt fått leva mitt galna liv och är redo att "bli vuxen". Innan England så reste jag väldigt mycket med familjen vilket har gjort att jag inte direkt har saknat att se hur världen ser ut. För jag trivs bäst där jag är precis nu.

Det jag vill komma med detta inlägget är väll mer att man inte ska fokusera på vart man ska bo utan mer vad som finns där man är och vad det är som drar dig till stället du är i just nu.

Detta kanske var det flummigaste inlägget jag har gjort på denna blogg, men jag är just nu skrivsugen plus otroligt tankspridd och glad.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229