När något komiskt blir till allvar

Förra veckan slängde jag och Victor en väldans massa skräp på tippen, det var allt från plast, till papper till glasflaskor. När Victor slängde våra champagneflaskor ville jag hjälpa honom och frågade då om det fanns fler glasflaskor...och då helt plötsligt får jag en flaska rakt i högra delen av min panna. När jag tänker efter så kändes det som att det gick i slowmotion och jag trodde först att han skulle visa mig något i flaskan - men så var det tydligen inte. Han har berättat att han inte såg/hörde mig alls haha!

Jag tänkte inte så mycket mer på det och satte mig ner på huk för att hitta andningen igen och sedan rullade allt på som vanligt igen.

Denna veckan har jag, utan att riktigt tänka på det, haft ont i högra sidan av huvudet och jag har känt mig så otroligt trött och konstig. Jag har på något sätt inte riktigt känt igen mig. Vilket nu i efterhand har skrämt mig. Så jag ringde 1177 en vecka efter...efter att ha googlat upp alla mina symptom. Kvinnan jag pratade med sa att jag skulle försöka vila och om det fortfarande är sig likt imorgon så bör jag åka in och kolla upp detta. Så jag har legat och vilat sedan fyra i eftermiddag... Innan vilandet var vi i ishallen för att kolla på Victors kusin som spelade där och det var då jag insåg att jag inte var på topp, jag kände mig otroligt trött(detta kom några minuter in i matchen) och det var svårt att fokusera på spelarna samt röra huvudet åt höger och vänster...Så jag tror minsann att det kan vara en liten hjärnskakning jag har fått. Over and out. Jag försöker uppdatera när jag känner att huvudet inte värker!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229