Min morgon

När går du upp? Det beror helt på när jag börjar skolan! Men jag tycker om att vakna minst två timmar innan skolan börjar (jaaaa, även om jag börjar vid 08.00 hah)

Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av alarmet på mobilen, pussar på Victor och sedan går jag in till sminkrummet

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Ungefär 10 minuter? Jag gör min ansiktsrutin varje morgon, tvättar av ansiktet och smetar lite ansiktskräm på ansiktet innan jag sminkar mig.

Är frukost viktigt? JA!

Vad äter du till frukost? Olika, men oftast macka med pålägg och något att dricka. Brukar också äta frukt till frukost! Ibland kaffe.

Är du morgontrött? Nja, när jag väl är uppe ur sängen är jag pigg!

Vad har du för alarm? Alarmet heter "Blinkning".

Hur går du helst klädd på morgonen? Jag älskar att ta på mig kläder absolut sist, så efter både frukost, smink och hår (men inte innan min tandborstning). Och då går jag oftast runt med en mysig tröja eller en morgonrock! Beroende på hur varmt/kallt det är.

Vad är det bästa med morgonen? Det bästa är nog att jag får min lilla "egentid" och slipper stressa.

Godmorgon på er! Idag börjar jag återigen klockan 13.15, men jag är ändå uppe för att kolla lite på tentan, fixa mig och äta frukost. Jag älskar att ta det lugnt på morgonen och att stressa på morgonen är verkligen inte min grej. Så nu ska jag sätta på en ansikte, kolla på Solsidan och kolla igenom min tenta. Jag ska även hinna med att äta lunch och sedan är det helt enkelt dags för mig att ta bussen!

I eftermiddag ska jag återigen träna och sedan fortsätta med att plugga till min tenta nästa vecka. Det blir mycket plugg nu de kommande dagarna. Som tur var har jag ingen skola under hela nästa vecka (förutom på torsdag) så jag ska lägga de mesta fokuset på min tenta!

Jag hittade listan från Linn

Tyvärr är min jultröja den mysigaste tröjan jag har! Haha! 

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
roligt inlägg <33nouw.com/erikssontowa
Sabinakj
Sabinakj,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229