Mellandagarna

Har i stort sett bestått av mysiga dagar med Victor, en massa mat, träning och plugg. Julafton var så himla mysig. Vi började julafton med mina släktingar och åkte till Victors släkt efter Kalle Anka. Så vi fick två omgångar av julbordet, så man var lagom mätt efter den goda maten hos Victors föräldrar.

Nu innan nyår har jag som sagt mest tagit det lugnt och pluggat, men det har faktiskt inte gjort mig så mycket. Tyvärr känner jag mig lite hängig och är inte riktigt på topp, men eftersom jag ändå har några få lediga dagar kvar så tänker jag att det är mer än rätt att ta det lugnt och bo i mjukiskläder! Innan helvetet brakar igång igen...haha!

Men nu är det endast är en liten dag kvar på 2018 så ska den firas först med Victor. Victor har börjat med vår lunch då jag har följt med pappa till farmors grav. När jag kommer hem ska vi äta tacopaj och bara umgås innan jag ska iväg till mina barndomsvänner. Vi ska nämligen köra på trerätters och umgås/dricka lite smått. Sedan är tanken att jag ska ta bussen hem efter midnatt och möta upp Victor, en nyårskyss är ju inte helt fel att missa. Dock blir väll denna några timmar senare!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229