Matmarknad

Tyvärr blev det ändrande planer för mig idag! Efter min långa och sköna dusch imorse så började jag känner mig otroligt förkyld, igen. Jag tror minsann att ventilen på jobbet gjorde mig otroligt förkyld. Vilket är så typiskt! Jag är SÅ trött på att inte vara frisk.

Men det var inte det jag skulle skriva om! Efter en powernap mellan 10 - 13 så gick jag mot Kalmar slott för att möta upp mina föräldrar och äta på matmarknaden som har kommit hit nu! På marknaden kan man köpa mat från olika länder och det är faktiskt riktigt mysigt men framförallt kul att testa på något nytt. Tanken var att vi skulle spendera tid tillsammans samt äta och njuta av vädret. Men jag började redan där känna mig otroligt seg, så jag gick hem och tänkte sova tills jag skulle träffa mina kompisar - men nej nej, istället har jag varit hemma hela kvällen.

Jag och mamma tog varsin måltid från The Italian Kitchen, hon tog en risotto med tomatsås och kyckling och jag tog en svamprisotto.

Sedan gick jag iväg med pappa och köpte några kakor som också var ifrån Italien. En med pistage och nötter på, en med nutella och vanilj och en med någon syrlig citronkräm. Enligt mig var den med nutella och vaniljkräm godast!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men gud så gott!!!nouw.com/lindaviktoriaaa
Ida
Ida,
Åh vad mycket gott!idasivertsson.blogg.se
Sabinakj
Sabinakj,
De var det verkligen!!nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229