MAJ

Hej på er! Det är äntligen Majmånad, vilket betyder att jag "får" äta godis/sötsaker nu. Däremot ska jag hålla det till endast helger, för min kropp har mått så himla bra utan tillsatt socker. Eftersom att jag gjorde slut med V i april så har jag inte varit speciellt sugen på mat, men däremot var jag otroligt sugen på glass, skärpmat och läsk. Men, jag har varit så hård mot mig själv och inte ätit det, alls...eller, nä, där ljög jag. Jag åt på Mcdonalds två gånger under den månaden. En gång sa min mage ifrån och den andra gick det bra..., men jag har inte druckit läsk på hela månaden! Duktiga jag!

Så, gissa vad jag gjorde idag?

Jo, jag cyklade till Ica och köpte mango, jordgubbar och glass. Jag älskar dessa "Fizzypops" så jag gjorde en ren chansning och köpte glassen med smak av det. Det kanske var det bästa jag gjort på ett bra tag. Det var verkligen SÅ gott.

Perfekt början på denna månaden! 

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

  • Sabina

Gillar

Kommentarer

cenedralundblad
cenedralundblad,
Omg jag älskar godisen men hade ingen aning om att det fanns en glass!? Måste smaka den!! nouw.com/cenedralundblad
Sabinakj
Sabinakj,
Nä, jag blev så chockad när jag såg den, för jag älskar också det godiset! Men den var sååå god!nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Känner verkligen SÅ mycket igen mig i det du skriver. Själv föll jag för läsken... Dricker nog över en liter om dagen (I know... Det är illa)... Hoppas vi båda snart kommer tillbaka på topp! STOR KRAM hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
åh! ja, jag är så redo för att allt ska bli bra igen! <3 nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229