Jag är tillbaka

1. Det är höst

2. Litteratur + jag = sant

3. Fyyyy bövelen vad jag har saknat att blogga.

HEJ på er. Om ni ens finns kvar. Jag har inte bloggat på...en? månad nu? Snacka om att jag är dålig på att uppdatera bloggen. Men, jaha. Nu är det äntligen höst. Jag älskar hösten och allt som har med hösten att göra. Jag älskar att gå runt i myskläder, kunna gå och lägga mig tidigt och helt enkelt bo i sängen. Något jag mer älskar är att känna den där kylan som hösten ger oss.

Jag har även börjat skolan igen och ja, denna kursen är otroligt krävande och jag lever med min litteratur kan jag lova. I helgen läste jag två pdfer (en på 225 sidor och en på 18 sidor) plus en bok på ungefär 200 sidor med...Så ja. Det är mycket plugg till denna kurs. Denna helgen måste jag läsa ett kapitel plus en hel bok...igen. Kul va?

och TRE. Jag har saknat att skriva av mig, läsa om andras liv och bara försvinna bort i blogg-världen. Nu är jag här för att stanna. Puss!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Yaay vad roligt att du är tillbaka vännen!! Kul att ha börjat plugget igen men kan tänka mig att det är mycket att stå i, lycka till!! <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
åh, tack fina du! Ja, det är otroligt mycket i skolan nu haha! <3 nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229