Innan jag dör...

Hit vill jag resa: Thailand. Jag vill dit igen fast med min familj och Victor. Det är verkligen en dröm, att få visa mina Thailändska kusiner för Victor och livet därborta.

Det här vill jag äta: Sushi? Always sushi. Eller en riktigt god pastarätt.

En artist/band jag vill se live: Rolling Stones, jag har älskat det bandet enda från barnsben. Eller en reunion av One Direction. Haha!

Det här vill jag uppleva: Att vara gravid, köpa bil och vara en farmor/mormor.

Ett språk jag vill lära mig: Oj. Antingen flytande Thailändska eller typ Spanska.

Den här boken vill jag läsa: Tyvärr är jag så otroligt dålig på att läsa böcker. Så att bara läsa högst fem böcker innan jag dör får bli mitt lilla mål! Haha! Tips på böcker? Kommentera gärna!

En utmaning jag ska klara: Att vara/bli en riktigt bra mamma.

Ett äventyr som jag vill vara med om: Livet. Hela livet är i stortsätt ett äventyr! Så jag vill väl egentligt bara leva livet till fullo. Göra mitt liv till det största äventyret någonsin.

En sport jag vill prova på: Jag är verkligen ingen sportmänniska, men jag skulle vilja testa boxning/thaiboxning. Jag minns att vi fick testa det i gymnasiet och jag minns hur roligt det var!

Här vill jag bo: Alltså jag tycker verkligen om Kalmar. Och jag har redan bott i England, så jag känner nu att jag vill leva mitt liv i Kalmar! Men vart vill jag bo? I ett fint, stort hus!

Det här vill jag äga: En bil.

Ett jobb jag vill prova på: Den här fick jag verkligen tänka på, men sedan kom jag på, hallå?! Jag pluggar ju faktiskt till förskollärare? Jag vill verkligen bli förskollärare och sedan plugga vidare till speciallärare. Så innan jag dör, ska jag både prova att jobba som förskollärare och speciallärare.

Ett mål med min hälsa: Träna nästan dagligen samtidigt som jag äter rätt. Detta är faktiskt något jag kommer göra nästa månad. Jag återkommer om detta i april!

En person jag vill träffa: Träffa, träffa, som att umgås med den?! Hmm. Antingen Sophia Bush (Brooke Davis i One tree hill), då jag tycker hon har så bra värderingar kring livet eller, James Corden för att jag tycker han är den roligaste människan programledaren/underhållaren någonsin!

En restaurang jag vill äta på: En riktigt bra italienska restaurant i London. Det var något jag inte gjorde när jag bodde där och jag har hört sååå bra saker om bra italienska restauranger i just London.

En känsla jag vill få känna: Ren kärlek till någon, i dett fallet ett barn. Haha. Dessa frågor har nästan bara en gemensam nämnare; barn. Eller att jag har haft ett riktigt bra liv och känner att jag har gjort mitt bästa under hela mitt liv.

Det här vill jag skapa: Ett barn?! haha! Nä, men en bra, hälsosam framtid.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Reuninon av One Direction ja snälla, jag följer med dig på den konserten!nouw.com/celinelundqvists
Sabinakj
Sabinakj,
Visst hade det varit drömmen! nouw.com/sabinakj
Emma Engström
Emma Engström,
Jag tror verkligen du kommer vara en SÅ bra mamma! <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Men åh, vad fint sagt! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229