Hur hittar jag tillbaka till mitt plugg-fokus?

Vilken dag!! Imorse vaknade jag redan vid halv sju och började känna mig otroligt illamående, men jag gick upp ändå och tänkte att det handlade om att jag steg upp både snabbt och tidigt. Och nu i efterhand så var det fallet till illamåendet. På bussen idag satt jag helt själv, vilket faktiskt var skönt. Grupparbetet gick bra och vi gjorde klart allt innan klockan slog två, då åkte jag till pizzerian och köpte en kebabtallrik till mig och sedan en kebabpizza till Victor. Ibland får man vara lite extra snäll!

Efter jag ätit somnade jag i soffan och låg där i ungefär två timmar. Min kropp är inte van vid att varken gå upp tidigt eller behöva koncentrera sig på allt som har med plugget att göra, så lilla jag behövde en powernap. Eter powernapen spelade jag och Victor lite Monopol, tyvärr vann jag...han hade alla hotell man kunde få i spelet. Haha!

Nu ska vi kolla på film innan det är dags för läggdags. Imorgon börjar jag återigen vid åtta och ska göra ytterligare ett grupparbete. Sedan ska jag även hinna med att träna också, vilket jag faktiskt längtar efter. Trots att det bara är träning hemma så ger det mig energi. Jag tänkte även köra lite yoga efter träningen för att sträcka ut heeela kroppen! Hur nice låter inte det.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229