Hejdå 2019

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja! Jag tog bland annat körkort och var fadder åt de nya lärarstudenterna.

Hur har ditt 2019 varit? Började otroligt dåligt. Jag mådde psykiskt dåligt, gick till kuratorn på högskolan, gjorde slut med min dåvarande pojkvän, mådde mycket bättre, blev olyckligt kär men har accepterat att han aldrig kommer kunna bli något mer än vän pga personliga skäl. MEN i slutändan så har jag ändå haft ett helt okej bra år. Jag har fått så många nya vänner som jag litar på och som gör mig så glad.

Tror du att år 2020 kommer blir bättre? Ja, det är jag nästan säker på.

Vilket datum från 2019 kommer du aldrig glömma? Jag är sämst på att komma ihåg datum. Minns knappt vilket datum jag tog körkort liksom. OCH DET VAR I ÅR. Förstår ni hur kass jag är. Haha. Men den dagen jag tog körkort kommer jag nog inte glömma på ett bra tag. Grät som ett barn.

Vad är din största framgång 2019? Alltså den här punkten ÄR den svåraste jag behövs svara på. Jag tror att det min största framgång under 2019 är att jag äntligen, verkligen, insåg vad som gjorde mig nere/deprimerad/ledsen och jag visste vad jag behövde ändra på/fokusera mer på för att må bättre. Cheesy but true. Men att jag verkligen börjat lyssna på mig själv.

Bästa köpet? Mina airpods helt klart. Lever inte en dag utan dem haha!

Vad spenderade du mest pengar på? Mat, mat och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag, samtidigt som jag var mitt uppe i en flytt/slutet av förhållandet tog mitt körkort ändå. HUR SJUK ÄR INTE JAG! Bästa jag.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2019? ​Helt klart High Hopes med Panic at the disco. Den låg varmt om hjärtar redan när den kom och ligger fortfarande varmt om hjärtat nu, flera månader senare.

Vem har du umgåtts med mest? Faddergänget helt klart. Vi började träffas redan i Mars och umgicks typ hela tiden tills nollningen i sommar och umgås fortfarande lite då och då.

Bästa minnet från 2019? När min chef sa att jag gjort ett bra jobb under sommarjobbet och vill ha tillbaka mig nästa år! Jag stortrivdes verkligen på mitt sommarjobb och att jobba med folk som har en funktionsnedsättning ger en så himla mycket!

Har du haft ett förhållande under 2019? Ja, till april!

Är det något du saknar år 2019 och vill ha 2020? Träningsmotivation. Det går fram och tillbaka för mig hela tiden men jag vill få det till en rutin och fortsätta som jag gjort nu i några månader.

Vad önskar du att du gjort mer? Litat på min magkänsla

Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske slösat pengar på krogen? Inte lita på folk jag vet att hen inte är bra för mig....Det är lätt att vara efterklok.

Favoritprogram på tv? Paradise hotel och Bachelor. Hahah. Helt klart.

Största musikaliska upptäckten? Oj. Den här tycker jag är så svår. Jag minns ju aldrig vilken artist/låt jag upptäckte just iår. Men jag kan säga att jag har insett hur duktig och begåvad Felix Sandman är? Jag har aldrig lyssnat på honom innan förutom detta året.

Vad gjorde du på din födelsedag? Om jag inte minns fel så gick jag ut och åt med ett par kompisar, sedan firades jag av släkt/familj och mitt ex.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Kanske att få en bättre lägenhet. Jag har knappt kunna möblera om i min lägga - vilket jag ÄLSKAR att göra. Att möblera om får mig att bli lugn på en helt annan nivå haha.

Vad fick dig att må bra? Kompisar, träna, bo själv och "lära känna" mig själv igen.

Vem saknade du? Helt klart min farmor. Jag hade verkligen behövt henne när jag mådde som sämst men även bäst. Hon hade alltid så kloka svar åt allt.

De bästa nya människorna du träffade? Oj. Jag har lärt känna så himla mycket folk detta år så jag kan inte bestämma mig haha!

Vad vill du säga till dig själv inför 2020? Ta Madrid med storm och det KOMMER gå bra. Nu har du bara ett år kvar på utbildningen så det är bara att köra hårt. I can do this.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så mange fine punkter fra året ditt 💛nouw.com/arielc
Sabinakj
Sabinakj,
åh tack fina du! <3nouw.com/sabinakj
kimelin
kimelin,
Åh vad avundsjuk jag är på airpods haha <3 Och jaaa Madrid kommer gå bra! Bo utomlands en tid är verkligen det bästa man kan göra, man lär känna så mycket människor och får en upplevelse för livet~!!nouw.com/kimelin
Sabinakj
Sabinakj,
Haha, det är verkligen det nästa jag någonsin köpt! Ja, jag är riktigt taggad <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229