Glass, glass, glass

Igår eftermiddag lånade jag bilen av mina föräldrar för att åka till Öland med två kompisar och att äta glass. Vi åkte till ett ställe som heter Källa glassgård som ligger nära Löttorp och de har helt sjuka glassar i alla storlekar och sorter! Visst, det är inte så jättebilligt, men verkligen värt varenda öre. Det är en upplevelse man sent kommer glömma. Vi bestämde till och med att detta ska bli en årlig sak att göra, nästa gång hoppas vi bara på att våra tre andra kompisar också kan följa med.

Nästa gång ska vi inte ta varsin glass, utan dela på en! Jag köpte en "plankstek", vilket var en kladdkaka med tre olika glassorter, grädde och färska jordgubbar. Min ena kompis beställde en rätt med mjukglass, munk, grädde och choklad och den andra beställde en rätt med tre munkar med tre olika glassar i. Vi alla blev verkligen proppmätta och då orkade vi knappt äta upp allt som vi fick. Haha!

Visst har Källa glassgård en himla mysig inredning? Jag blev verkligen kär och längtar redan tillbaka!

Efter glassen gick vi runt i Löttorp och pratade om allt mellan himmel och jord då vi inte träffat varandra på evigheter. Vi kollade även på de fina djuren och njöt av vädret. Wow alltså. Man blir verkligen varm i hjärtat av att ha underbara vänner runt omkring sig.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Sabinakj
Sabinakj,
Verkligen SÅ gott!! nouw.com/sabinakj
kimelin
kimelin,
Men Gud så gott! Munkar och glass är ju typ det godaste som finns!! Aldrig testat tsm dock hahanouw.com/kimelin
Sabinakj
Sabinakj,
Nä, hade aldrig testat det innan heller, men woooow vad gott det var! hahanouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229