Gainomax

I annonssamarbete med Gainomax

För några dagar sedan fick jag hem dessa godingar igen, denna gången med nya smaker! Det var då himla tur att jag fick hem dessa innan årets värsta och mest intensiva kurs började. Snacka om ett perfekt mellanmål/snack under föreläsningarna.

Såhär tycker jag om gainomax proteinbars;

Dark chocolate - Denna baren var så god och perfekt söt för att vara en med mörk choklad! Så för er som tycker om mörk choklad - perfekt bar för DIG!

Blueberry - Som GULD i mun. Jag är väldigt kräsen när det gäller bars då jag inte tycker om den typiska eftersmaken som brukar finnas på barsen. Men denna?! Så himla god. Jag åt denna baren på en föreläsning och det kändes så lyxigt att kunna trycka i sig den. 10 av 10.

Toffee - Den här påminde så mycket om en godisbar. Ungefär som en Marsbar. Men OJ så god den var. Dock inte favorit, då jag inte riktigt är ett fan av så att äta ”godisbars”.

Fudge sea salt - Den här var verkligen SÅ god. Perfekt med chokladen och ”the sea salt”. Jag tror minsann att denna är min favorit!

Caramel Triple nut - Den här påminner väldigt mycket om en snickers, vilket enligt mig är en stor favorit bland "godisbarsen". Dock kändes den väldigt mättande, vilket gjorde att jag inte ens orkade äta hela baren! 

Raspberry - WOW! Jag älskar sötheten i hallonen och att den är inlindad i yoghurt. Den här var verkligen stor favorit och jag ville inte äta upp den då den var SÅ god.

#gainomaxonthego

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul!! Jag måste verkligen ta och testa dom =) Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
Jaaa! Men det tycker jag verkligen att du ska göra! <3nouw.com/sabinakj
Emma Engström
Emma Engström,
Tror faktiskt at fudge sea salt var min favvo också! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Ja! Den var verkligen sååå god! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229