Gainomax

I samarbete med Gainomax har jag fått äran att testa några utav deras bars. (och låtit bl.a min sambo, hans lillebror och hans flickvän fått smaka på barsen). Eftersom att jag tränar i stort sätt varje dag så brukar jag antingen äta en bar eller något annat lätt innan/efter träningen. Jag brukar även ta med mig bars till skolan när vi har långa föreläsningar för att inte tappa koncentrationen.

Men jag har tyvärr alltid tyckt att barsen som jag har ätit har en lite halväcklig eftersmak, därför ville jag testa Gainomax och se om det kanske är något att hänga i granen, och med handen på hjärtat så har jag ÄNTLIGEN hittat en bar som är perfekt för mig. God, utan tillsatt socker och som inte har den där eftersmaken! DRÖMMEN. Dessutom är det två bitar i varje bar, vilket gör att man kan dela med sig, eller spara ena halvan till senare. Om ni vill läsa mer om dem kan ni gå in HÄR. Gainomax finns att köpa på närmast mataffär, som bl.a City Gross, Ica och Willys.

De tre sorterna jag fick testa, som även är deras nyhet, var Crispy Peanut, Creamy Carmel och Soft nougat.
Crispy Peanut - WOW! Jag älskar allt som har med jordnötter att göra, så jag var riktigt taggad på denna smaken. Den smakar ungefär som en snickerskaka, FAST godare. Det här är en bar som jag verkligen kommer köpa.

Creamy Carmel - Jag tyckte denna hade ett perfekt tuggmotstånd. Creamy Carmel hade ett otroligt gott lager av Karamell, som inte var sådär söt som Karamell brukar vara. Återigen utan en äcklig eftersmak! Vilket är det bästa med alla tre barsen.

Soft Nougat - Den var verkligen SÅ god. Jag är verkligen så nöjd och detta är verkligen en bar jag kommer lägga mina pengar på. Smakar som godis, perfekt söt i smaken och smular inte. Den är heller inte sådär torr som vissa bars kan vara! Underbart. Victor tyckte denna smakade som godis, hur bra är inte det?!

#gainomaxonthego

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Sabinakj
Sabinakj,
haha! Tyvärr har jag ätit upp dom, jag kunde inte spara de mer än två dagar haha!nouw.com/sabinakj
mikaeelaas
mikaeelaas,
Men mums! Dessa måste jag smaka😘nouw.com/mikaeelaas
Sabinakj
Sabinakj,
Ja! Det tycker jag verkligen <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229