Fem saker jag ser fram emot

Bilder från valborg, när vi åt pizza och var inlindade i filtar!

Idag har jag bara fokuserat på att plugga, då jag vill vara 100% fri till helgen. Tanken är nämligen att jag nästan ska bli klar med alla flyttlådor, så att man sakta men säkert kan städa hela lägenheten! Då tiden för att packa inte direkt kommer finnas pga plugg och andra roliga saker som kommer hända denna månaden, så vill jag bli klar med det så snabbt som möjligt. 

Fem saker jag ser fram emot:

- Två födelsedagsfester; Redan nästa helg är det en födelsedagsfest för två av mina kompisar & tre veckor senare ska vi fira en annan kompis som precis fyllt år.

- Sittning med faddergruppen; Jag minns knappt när senaste sittningen var?! Det ska bli så kul att gå på sittning med faddergruppen. Ovven ska garanterat på!

- Flytta in i min lilla etta; Jag räknar ner dagarna tills jag får hämta mina nycklar. Idag är det 25 dagar kvar, om besiktningen går igenom.

- Grillmys med faddergruppen; I slutet av maj ska vi ha lite grillmys. Jag är redan taggad!

- Köpa en ny bäddmadrass till min säng; Jag kommer få ta in min 90 säng i lägenheten, dock får jag så ont i ryggen av bäddmadrassen som är där nu, så jag måste köpa till en ny tjockare bäddmadrass.

- Faddermöte + utgång; Sista veckan i Maj ska vi ha ett faddermöte, där vi ska beställa tröjorna som vi ska ha på oss under nollningen. Vi kommer få gula tröjor med vårat namn på! Taggad till tusen på nollningen. Efter det ska vi på ett event "schools out" för att inviga sommaren. HUR KUL?!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

idaelisabeth
idaelisabeth,
Hoppas allt kommer bli super kul! nouw.com/idaelisabeth
Sabinakj
Sabinakj,
Åh, det hoppas jag med! Kram!nouw.com/sabinakj
ThatGirl1
ThatGirl1,
Va mysigt ni såg ut att ha det på valborg! 😀nouw.com/thatgirl1
Sabinakj
Sabinakj,
åh! ja, men det hade vi verkligen! 😊nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229