En ofrivillig paus

Jag fick ta en ofrivillig paus, tyvärr. Mitt liv har ändrats lite. Jag gick från sambo till singel på över en natt. Ungefär. Just nu bor jag lite överallt, men till sommaren flyttar jag in i en liten mysig etta mitt i stan. Vilket känns SÅ skönt! Det bästa är att en utav mina närmaste vänner bor på våningen över mig.

Jag har haft en del sömnlösa nätter, en del jobbiga dagar och en del stressiga moment i mitt liv. Men, jag är på bättringsvägen och jag är redo att skriva av mig här på bloggen och hoppas att det kommer lätta på mina axlar. Att detta kan få mig att gå vidare och hela mitt hjärta.

För att inte gå in för mycket på mitt privatliv, så funkade förhållandet inte till 100% och jag var tvungen att börja tänka på mig själv, som jag:et i mig och inte oss, som i ett förhållande. Trots att jag älskar honom mer än allt så fick det bli så. För in the end så mådde varken jag eller han bra i detta. Visst, man har bra dagar och de är bra, men när de sämre dagarna slår in så vänds det upp och ner och så kan det inte vara i ett förhållande. Jag känner också att jag behöver någon som jag kan prata med om allt, allt från vad jag gör i skolan till vad vi ska göra under helgen. Men det har inte riktigt funnits där.

Men i'm back! Hoppas ni har det bra.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Sabinakj
Sabinakj,
Enylja
Enylja,
Fina fina du. Jag förstår att det känns tungt, men i slutändan måste en ta sig själv i första hand. Styrkekram. ❤️❤️ nouw.com/enylja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229