Det här med att vila

Tre saker jag har gjort sedan jag kom hem vid 15.30:

- Lagt in matlådan i diskmaskinen

- Sovit i soffan -> blev väckt av min kusin som stod och knackade på dörren

- Börjat göra middag

Wow alltså! Idag har jag varit otroligt trött, redan imorse kände jag att jag inte riktigt var med på banan, men jag har kämpat mig igenom hela dagen med otroligt många gäspningar. Vi fick även redo på betyget angående förra kursen och det gick prima ballerina! Himla skönt att veta att man inte, för en gångskull har några omtentor.

När jag kom hem åt jag två clementiner sedan så somnade jag som en stock i soffan. Men vaknade ungefär en timme senare av att min kusin ville komma in! Haha. Himla trevligt att få umgås med honom lite, vi snackade lite om allt och inget, vilket alltid uppskattas.

Nu är klockan redan över 18.00 och jag har precis börjat göra lite middag. Idag blir det en lätt makaronilåda! Mer orkar jag inte göra en fredag som denna.

Tre saker jag ska göra ikväll:

- Plugga (för det hann jag inte innan mina ögon slocknade)

- Kolla på Talang

- Njuuuuta av att det är fredag


Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Det måste väl ha varit skönt och sova i soffan 😊nouw.com/simonandersson
Sabinakj
Sabinakj,
Det var det verkligen! 😊nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Hjärtat, hihi! Den där sömnen på soffan alltså, den brukar ju vara så sjukt bra =) Hoppas du hade en toppenkväll <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
Haha ja, det var verkligen så skönt. Det finns verkligen inget skönare än att sova när man är såå trött haha! Tack, fina du! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229