Det där med smärtan

Tack fina ni. Att få meddelande där det visar att ni bryr er, tänker på mig och ger mig styrkekramar gör en bara starkare än någonsin. Det är verkligen så fint.

Gårdagen började med att jag cyklade, i snöblandat regn, till vår lägenhet för att duscha och fixa mig lite snabbt då en tjej som kommer hyra vår lägenhet när vi flyttat ville se hur det såg ut. Efter det åkte V iväg med sin mamma och jag stannade hemma och fixade lite. Min kompis frågade om jag ville umgås och äta lite så det gjorde vi. Jag känner att det är superviktigt att tacka ja till kompisar just nu, för att ”slippa” känna smärta.

Det där med smärtan kommer och går, ena dagen gråter jag inte alls och andra dagen går jag konstant runt med en klump i magen och verkligen gråter som aldrig förr. Idag är det en bättre dag och det var det även igår med. Så det känns ändå okej. Jag är okej.

Idag vaknade jag runt nio och kände mig helt slut i kroppen. Jag fick tyvärr något virus i magen, eller något annat, då jag ungefär levde på toaletten hela kvällen. Jag tror att det kan vara kroppen som säger emot i hur jag äter/inte äter. Men jag jobbar på det. Tur att man inte har skola och tur att jag endast har "lätt" plugg att plugga till.

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan! 

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Himla mysigt att umgås lite med en kompis! Ta hand om dig massor vännen <3nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Verkligen, det värmde gott om hjärtat! <3 Tack fina du! nouw.com/sabinakj
kimelin
kimelin,
Ja vänner är så viktigt att träffa nu, för att glömma en stund eller ventilera, vad man nu behöver! <3nouw.com/kimelin
Sabinakj
Sabinakj,
Verkligen. Jag känner att det lyfter en till toppen av att få ventilera och glömma en stund! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229