Bara fyra månader

Igår mådde jag verkligen så dåligt. Men efter att jag legat i sängen och gråtit och känt mig ensam trots att det "bara" är fyra månader tills vi ses igen. Det kändes precis som att vi gjort slut eller tagit ett break, av någon konstig känsla. Men jag och Tova (Sambons brorsas flickvän) ska försöka komma upp till byxelkrok en eller två dagar så jag får helt enkelt tänka på det istället.

Jag är en person som måste ha saker att se fram emot, annars blir det kortslutning och ångesten/depressionen kommer in. Vilket suger. Så jag har börjat gå ut och powerwalka en gång varje dag, för att få andra saker att tänka på när jag är hemma själv. 

Men veckans to do; Måndag = första dagen på sommarjobbet + köpa en scrapbook! Tisdag = kanske jobb men sedan ska jag äta på en ny restaurang med Elin och Josse, Onsdag = jobb, Torsdag = jobb + luncha med klasskompis, Fredag = Jobb + midsommarfirande med kompisar hos mig, Lördag = frukost med kompisarna och sedan blir det vila på söndag. Så jag har saker att göra, thank god.

Vi ses världen.Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229