Balsam för själen

​Vilken helg! Det har verkligen varit så skönt att ha en utav mina äldsta vänner hos mig. Vi har pratat en massa minnen och det har varit så skönt att bara kunna vara men inte behöva anstränga sig till fullo! Precis vad jag behövde.

Jag fick även världens finaste present från henne, det var en liten (stor) "låda" med en massa, massa bilder på oss, men även fina texter som hon hade skrivit till mig. Det gjorde mig verkligen så stark och jag kommer kolla igenom den så fort jag känner mig lite nere. 

Den bra känslan varade tyvärr inte så länge. Nu sitter jag, återigen, själv och ska äta frukost och sedan plugga, plugga, plugga. Alltså denna veckan kommer vara stressande till tusen. Men jag är ändå glad. Att enbart fokusera på plugget kommer vara så skönt och jag vet att den (helst) ska bli klar på söndag. Och finslipningen får göras veckan efter. SÅ. let's do this. Hoppas ni får en härlig söndag!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad glad det gör mig att höra! Det behövde du verkligen hjärtat! Hoppas plugget nu går bra, och kom ihåg att unna dig själv något längs med vägen! KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Emma Engström
Emma Engström,
Åh lycka till med plugget vännen! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229