Back to work

Innehåller affiliate-länkar

Nu har jag äntligen blivit av med min ögoninflammation och jag har även blivit av med min förkylning. Nu är bara locket i örat kvar - men tydligen kan vara kvar i hela tre veckor. Men det gör faktiskt ingenting, för det är ju så himla trevligt att vara på fötter igen. Igår gjorde jag till och med ett kort träningspass, vilket jag även gjorde imorse också!

Jag var egentligen otroligt sugen på en powerwalk, men jag hittar inte mina träningsskor...Typiskt när man faktiskt vill röra på fläsket! Haha. Efter träningen tog jag en skön dusch och gjorde min lilla morgonrutin - tvätta ansiktet, smörja in det med denna underbara krämen, ögondroppar och nässpray.

Till frukost idag gjorde jag proteinpannkakor och iskaffe, som jag förövrigt har fått världens dille på. Det är verkligen så gott! Om du tycker om iskaffe och vill få den goda smaken både billigt och lätt så tycker jag att du ska springa till närmsta mataffär och inskaffa dig det! Du kommer inte ångra dig.

Nu ska jag åka till jobbet och jag är faktiskt riktigt taggad! Det är tur att man verkligen tycker om jobbet.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så himla jobbigt med lock i örat. Hade det förra året och vilken lättnad det var när det äntligen släppte.nouw.com/jossustravelpics
Sabinakj
Sabinakj,
jag längtar verkligen tills det klickar till och är normalt igen! hahah! nouw.com/sabinakj
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men mums vilken frukost!nouw.com/celinelundqvists
Sabinakj
Sabinakj,
Ja, det var verkligen SÅ gott!nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229