Äntligen Fredag!

Godmorgon på er! Jag hoppas att ni har sovit bra inatt? Det har tyvärr inte jag gjort. Jag har vaknat varannan timma av konstiga drömmar och oro i kroppen. Vilket har varit så jobbigt.

Vid åtta tiden imorse cyklade jag hem till vår lägenhet för att duscha och fixa mig lite för idag kommer Malin, med bussen från Stockholm, som är en vän till mig sedan många år tillbaka och ska bo hos mig hela helgen. Det känns verkligen SÅ skönt. Vi ska äta på restaurang, gå på bio och bara umgås. Precis vad jag behöver!

Den filmen vi ska se heter After och är ursprungligen en fanfiction, eller rättare sagt en bok om Harry styles som inte alls har det bra i livet (tror han höll på med slagsmål och sånt), som börjar dejta en tjej som är blyg, oskuld och ja..en "fin" flicka helt enkelt. När jag och Malin bodde i England så visade hon den boken för mig och jag blev fast, ni vet, sådär 100% fast.

Författaren är ifrån USA och hade en fanträff i England och inte mindre på Harry Potter studios, så Malin ville att jag skulle följa med henne för att slippa gå helt själv. Så jag följde med. En gratis runda på Harry Potter studios tackar man ju inte direkt nej till! Och man tackar inte heller nej till att gå den rundan med en så bra författare som hon, Anna Todd.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Låter som du kommer ha en himla mysig helg <3 Får också besök av "barndomsvänner" faktiskt så det blir fint! KRAM <3nouw.com/isabylund
Sabinakj
Sabinakj,
Ja! Det känns så skönt! <3 Hoppas du också får en bra helg! kram! <3nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyyy! Hoppas verkligen att du har fått sova lite bättre inatt! Och hoppas du får en underbar helg vännen! STOR KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
Om jag har! Så det känns så skönt. Tack, detsamma fina fina du! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229