After

Jag minns första gången jag läste After och kunde verkligen inte sluta läsa, jag tror jag läste klart den på ungefär två veckor. OM inte bara en vecka. Jag minns i alla fall att jag älskade den, samtidigt som jag var så obekväm med att det skrevs om Harry Styles. Men alltså wow, vilken kärlekshistoria.

För er som inte har läst den och älskar att läsa om romantik och hat - och allt det där emellan. Den är ungefär som Störst av Allt, om ni har sett den. Men igår såg jag filmen och den var faktiskt så bra, dock var den inte lika bra som boken, men tyvärr är det sällan så, att boken och filmen är lika bra. Men over all så var den verkligen så bra, dock var det kanske inte rätt tidpunkt att se den, med tanke på att jag gjort slut och är mitt uppe i ett break up. Men oavsett vad så tycker jag att filmen är sevärd. Den finns att se överallt i hela Sverige! Go, go, go.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha alltså åh jag blev ju ändå sugen på att se den nu när jag såg trailern men jag hade nog ändå blivit sååå obekväm!nouw.com/celinelundqvists
Sabinakj
Sabinakj,
haha! Du får vänta tills man kan hyra den och då kan du själv avgöra haha! nouw.com/sabinakj
Emmamehrali
Emmamehrali,
ÅÅ jag vill också se på störst av allt alla pratar om <3 nouw.com/emmamehrali
Sabinakj
Sabinakj,
Åh! Men det tycker jag verkligen att du ska göra! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229