3 saker jag längtar till

1. Köpa bord och stolar till min lägenhet - Jag kommer inte leva i ett så stort rum, så det kommer enbart att fungera med ett bord för fyra personer och jag har hittat både stolar och bord på Ikea som jag tror kommer bli bra!

2. Flytta - Jag är så taggad på att få inreda min lya och känna mig trygg. Inte för att jag inte gör det nu, men jag vill känna mig trygg på min egen hand. DET är jag minsann taggad över. Jag räknar ner dagarna och om jag inte får lägenheten innan så är det just nu 51 dagar kvar, men jag hoppas att jag kan få tillgång till lägenheten lite tidigare.

3. Sommaren - Dels för värmen, men också dels för sommarjobbet och för nollningen. Jag är verkligen så taggad på att vara fadder och träffa nya människor.

Ärligt talat så har jag inte haft en bra dag idag. Jag har varken varit glad eller ledsen, bara så otroligt nedstämd och jag känner en sån otroligt saknad till den tryggheten jag hade förut. Men jag försöker tänka positivt, tänka framåt och tänka att det kommer bli bra. Vi var inte menade för varandra, inte som vi är nu. Men fan vad ont det gör.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Låter som så fina saker att se fram emot!nouw.com/celinelundqvists
Sabinakj
Sabinakj,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Signar under på alla 3!!! Jag flyttar själv imorgon, men då är det till en färdigmöblerad lägenhet jag bara ska bo i i 2 månader. Längtar så efter att flytta i höst när jag ska flytta till mitt egna liksom =) STOR KRAM finaste <3matildaberlin.se
Sabinakj
Sabinakj,
åh! Skönt ändå att den första lägenheten redan är möblerad, för då kan du hitta ro i dig själv först och sedan köra all in i att möblera hela din nya lägenhet. KRAM! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229