1177 - Jobba, eller inte jobba?

Bär konstant solglasögon bland folk för att de inte ska bli rädda // Jag halvdöd i soffan..

Igår morse skjutsade jag iväg mina föräldrar och farfar till centralen då de skulle ta en buss mot en båt till Finland och vara borta till Tisdag. Efter det åkte jag hem, bytte om till mjukiskläder, hämtade täcket och la mig i mina föräldrars soffa. Där stannade jag tills kvällen började visa sig, förutom när jag gjorde mat haha! Jag sov ungefär hela dagen och kände att kroppen verkligen behövde det.

Vad händer idag då? Måndag och jag jobbar som tur var inte! Istället för att jobba så sitter jag just nu i kö till 1177 då jag har haft lock för örat i snart en vecka, men till helgen har det börjat göra ont, så nu ska jag se vad de kan göra - om det ens finns något att göra! I lördags fick jag även ögoninflammation, vilket man tydligen kan få av en förkylning?! och jag ska jobba imorgon och är inte helt säker på att man får jobba med liknande ögoninflammation inom vården. Någon som vet?

I eftermiddag har jag bokat tvättid hos mamma och pappa, nu när jag ändå är här och röjer haha. Tanken är att jag ska hinna med en powerwalk och försöka röra på mig idag.

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men usch för ögoninflammation och ont i öronen! Kan vara vaxpropp i öronen och då behöver du bara ta revaxör eller skölja öronen på sjukhuset. Dock är det noga att man inte tar revaxör om man är osäker på vad de är i öronen, så det inte är en inflammation eller något. Men krya på dig finis!!idanilssonphoto.se
Sabinakj
Sabinakj,
åh, jag hoppas inte att det är vaxpropp jag har! Men det är verkligen något jag ska kolla upp! Tack fina du <3nouw.com/sabinakj
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Sabinakj
Sabinakj,
åh, tack fina du! nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229