10 saker man kan göra istället för att skriva en hemtenta

Ut och gå i det fina vädret - KAN vi prata om vädret? Wow alltså. Det är så varmt och så härligt i Kalmar. Hoppas ni har det lika härligt där ni är. MYCKET härligare att vara ute i solen än att plugga.
Umgås med vänner - Som jag skrev för någon dag sedan är min barndomsvän här och det är väll en självklarhet att spendera tid med the one and only Elin.
Äta ute med vänner - Vi och Bea bestämde träff på donken idag. Förut, när vi alla bodde i Kalmar kunde vi sitta och chilla på donken i flera timmar. Det har blivit the place to be. Haha! Hur sunkigt det än låter. MEN mycket roligare att sitta på donken än att plugga...haha!

Blogga - Jag bloggar verkligen hellre än att skriva på min tenta...det är på något sätt mycket roligare...hmm.
Ta en långdusch - Visst är det himla skönt med en långdusch där jag skrubbar ansiktet, tar hårförpackning och rakar benen? Så mycket roligare än att plugga.
Sminka sig - Jag älskar smink och det gör mig även mer positiv till livet. Så att sminka sig och känna sig fräsch är ett stort plus!
Bläddra igenom instagram - Jag kan verkligen sitta och bläddra igenom instragram tusen, miljoner gånger, trots att ingen har uppdaterat! Har ni några tips på folk jag ska följa?
Läsa olika bloggar - Det är mycket roligare att läsa bloggar än att läsa litteratur. Eller har jag fel?
Bestämma outfit till kusinens student - Det är snart juni och det innebär student för min kusin! De säger att det ska bli lika varmt detta året som förra året. Därför behöver man något tunt, fint och även något ljust...Så jag har funderat och funderat och jag tror jag hittat outfiten inför hans student
Kolla på meningslösa youtubeklipp - När tentan vill bli klar, så skriker youtube ännu högre. Igår kollade jag tex på en kille som lagade mat på bara 5 minuter...väldigt intressant.

Jag kan säkert komma på minst tio punkter till. Tentan jag försöker fortsätta på är så otroligt tråkig och kan inte sätta mig ner och lägga all fokus på den. MEN Deadlinen är den 5 maj och vi ska lägga upp en kopia av det vi skrivit på onsdag för att en klasskompis ska opponera texten, tur att man inte behöver skicka in hela utan bara det man har några extra funderingar på...haha!

Följ mig gärna på min instagram: Sabinakj

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Säger precis som Celine ja, hahaha! SÅ sjuuukt relaterbart! Kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
hahah! Visst är det så! Allt blir så mycket roligare än att plugga...haha! kRAM <3nouw.com/sabinakj
kimelin
kimelin,
Ja gud ja!! När man har saker att plugga så är plötsligt städning väldigt trevligt också!nouw.com/kimelin
Sabinakj
Sabinakj,
Haha! Verkligen, visst är det så! nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229