Header

Hej

I onsdags var det uppdatering, då kom det inte så jätte mycket roligt för det ända som kom var, att man kunde åka till Pandoria med sina vänner. Häst marknaden är i Jorvikstallet. Om ni inte vet vilken uppdatering jag menar så gå in på deras hemsida och kolla. Det jag skrev är hemsidan. Har tuvärr ingen bild.

www.Starstable.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen...

Det kanske var ett tag sen jag la upp något men har inte orkat.

Men ni ska få en liten uppdatering

Kan skriva klubboutfiten nedan för.

Klubboutfit: Gubbe
Hjälm: Hög Dressyr hatt
Tröja: Blåvit piketröja
Byxor: Svarta jeans
Handskar: Valfri svart
Skor: Valfri Svart

Klubboutfit: Häst
Träns: Lily skymningsträns
Sadel: Svart sportsadel
Schabrak: Tidlöst sportschabrak
Benlidor: Benlindor med vit på

Har en bild på den outfiten jag menar.

Likes

Comments

Det kanske var ett tagsen jag la upp något men jag har inte haft tid och ork.

Hej! Idag var jag på Titanic museum. Men det var att man fick hörlurar och en liten telefon som spelade upp hela händelsen som hände under dom åren Titanic fanns. Jag var där med Emma, Jasmine, Benny. När vi hade gått igenom nästan hela så kände jag bara hur det nästan blev svart. Jag kände mig illamående och yr. Så pappa sa att jag skulle at av mig min jacka och skoktröjan så jag gjorde det men det hjälpte inte och jag kände hur jag fortfarande var yr. Jag bästemde att jag skulle sitta ner så väl när jag stat ner så släppte det, Jasmine frågade mig om jag skulle försöka ställa mig upp och jag ställde mig upp men då kom det igen. Jag var jätte varm, och vi hade en tidning som vi tog från början där vi kom. Vi vek ihop den så jag kunde vifta med den. Det släppte efter ett tag. När vi kom ut ur "museumet" så skulle vi hitta någon stans att äta och vi hittade en Kina restaurang. Vi beslöt oss att äta där sen när vi var  till klara så åkte vi hem igen till Blillinge.

Likes

Comments

Jag har nog inte nämt detta men jag har schleich hästar. Då kanske ni undrar vad det är? Det ska jag förklara det är så här. Det schleich är små figurer som tillvärkad i tyskland men dom åker nog till kina sen för under magen på dom så står det,  made in china då kommer som från kina. Hag kan skriva exempel på raser som finns i schleich. Engelskt fullblod, Arabiskt fullblod, Friser, Mustang, Andalusier o.s.v det finns massa andra. Men dom jag har är bild kommer.

Likes

Comments

Okej.. Vet ni det skukaste någon sin? Okej jag ska förklara. Star stable la ut en trailer på ett nytt område (det står i rubriken hehe xD). Det området heter Mistfall och det är brevid firgrove typ ich, jag kollade det i dag och OMG jag blev så överlycklig och spänd. Där var hemstall och 3 nya hästar som stod  där det var Haflinger, Mustang, Connemara, alla är bruna. Så på lördag ska jag börja spara till en ny häst för alla mina hästar är i level 15.

Ingången till Mistfall är jätte fint jag tog  foto på det ni ska få se. Ni kommer få se fler blider. 

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Hej folket, hoppas att ni har haft en bra söndag för det har jag iaf haft. I onsdags så kom dett jätte söta hästar till Star Stable. Jag vill inte ha en men som är otroligt fina. Men dom passar i dressyr häst. Den rasen är Connemaraponnyn, lägger bild här nere.

Likes

Comments

Denna gången blir en tävlingsoutift och den är grå om ni ser. Jag valde denna för att jag använder denna "Jättemycket" men det gör jag inte egentligen. Men skriver nedan vad allt kommer ifrån....
Outfit på gubben
Hjälm: Grå äventyrshjälm
Tröja: Vit Dödskalletröja
Byxor: Svarta Jeans
Handskar: Svarta Torghandskar
Skor: Svarta Höststövlar
Outfit på hästen:
Träns: Lilaskymninsträns
Sadel: grå vildmarksadel
Schabrak: Vackert sommarnattsschabrak
Benlindor: Gråa benlindor

Likes

Comments

I ondsdags så kom det en magisk jul värld till spelet. Det är en tomte som har små assistenter som står på lite olika ställen. Om man pratar med dem så åker man till den julbyn. Den är magisk, man kan också få årets julsätt. Lägger bild nedan för.
Kanske lite sudig bild. Men min kamera är inte den bästa. Hehe xD ni dår stå ut med det.

Jag kommer försöka lägga upp ett inlägg varje onsdag. Kmr nt lova det. xD

Likes

Comments

Äntligen är skrollan hemma. Efter fyra dagars letande så hittade vi henne idag. Jag och en kompis vi gick en lång runda. Efter allt letande så hittade vi henne. FYRA DAGAR. Har hon varit borta och hästar brukar inte vara borta så länge. Men nu är hon hemma igen.

Likes

Comments

Minnen

Att förlora en i familjen är inte så jätte bra. Jag har syskon och ett favo djur. Mitt favo djur är häst och mammas kompis har två st hästar och en av dom har jag varit med sen jag var mindre. Mina syskon är i stockholm och jag är i skåne. Det är jobbigt att förlora vissa. Men den hästen hon kan springa ut och beta något annan stanns. Lägger bild skrollan som hästen heter.

Likes

Comments