Hej på er!
Jag har haft en jobbig helg och halva denna vecka men mår bättre nu!
Min låsaspappa gick bort för 2 år sedan i lördags, vi stod varandra jättenära osv.
Men nu står jag i röbäck och väntar på att Mikaels träning ska ta slut.
Hoppas ni har en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har lunch nu så hade tänkt blogga lite. Men senare så ska Mattias skjutsa mig till vet där vi ska ha bad med klassen:)
Jag måste bara meddela att denna bh som jag köpte var bästa köpet, jag älskar den!
Men detta halsband fick jag av Mattias på alla hjärtans dag och jag älskar det! Det är väldigt svårt att få med det på bild eftersom det alltid speglas med blixten och allt.
Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag var in idag efter skolan och skulle köpa en ny bh, och då hittar jag den här! Den är verkligen så skön och jag älskar den redan! Jag köpte den från Cubus, egentligen så skulle den kosta 199:- men det är 25% på underkläder där så jag fick den för 150:-

Hoppas ni har en bra dag!

Bilderna är tagna från Cubus.se

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var jag iväg till farmor och åt middag och fikade osv. Vilket var så mysigt och efter det så for jag iväg på Mikaels träning, där jag gjorde färdigt mitt skolarbete som jag lämnade in idag.

Imorgon så har vi ju nationella prov i engelska, jag var iväg med Mattias på ica och köpte en dricka och en chokladkaka från ica bara, som jag då kan ha till att äta och dricka. Men idag fick jag veta att det var skrivdelen som skulle göras imorgon, läs och hördelen skulle göras någon måndag framöver tror jag det var. Men jag hoppas verkligen att det går bra nu imorgon!

Jag börjar ju känna mig sjuk också eftersom jag har fått min mens nu precis så kan jag känna mig väldigt hängig och bli trött.

Hoppas ni har en bra kväll!!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag precis vaknat och ska gå och äta faktiskt. Jag gick och la mig ganska sent inatt eftersom jag råkade klösa upp mitt sår på läppen och det ville verkligen aldrig sluta blöda:)

Men idag får vi se vad det kommer upp för inlägg jag har inte tänkt på det så mycket, jag måste tänka väldigt mycket på skolan just nu.

Hoppas ni har en bra dag!!

Likes

Comments

Hej på er!
Vad har ni gjort nu ikväll?

Jag har själv varit iväg med familjen i röbäck och skulle kolla på brasan där, men tyvärr så fastnade jag i och spela fotboll med mina småbröder och några av deras kompisar. Så tiden for bara iväg och jag var inte medveten om att dom redan hade tänt brasan så jag missade den:/

Men det var roligt endå och imorgon är vi ju lediga från skolan vilket känns så skönt just nu faktiskt! Jag har ingen lust att fara tillbaka till skolan, eftersom vi har en massa nationella prov när vi kommer tillbaka och det är i engelska, vilekt inte är mitt starkaste ämne.

Men här får ni lite bilder!

Hoppas ni haft en bra kväll!!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har precis vaknat och satte mig framför datorn. Jag hade tänkt spela lite och sedan gå och äta. Ikväll så är det ju äntligen majbrasa! Jag tycker sådant är så kul att gå och titta på så jag får ta och ringa pappa och fråga vart vi ska nu i år, eftersom att vi far bort typ varje år och gör sådana saker.

Jag kommer självklart lägga upp fler inlägg idag men ville bara säga godmorgon och att ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Ååå asså igår var jag iväg hem, klockan var typ 10 när jag gick från mattias och hem för att klippa min lillebror. Jag glömde tyvärr ta en före bild men jag kan ju säga att det vart en väldigt stor förändring på hans hår. Han brukade ha håret så långt så han kunde ha det bakom öronen. Men eftersom att han alltid brukar raka av sig allt hår typ varje gång pappa klipper honom så tänkte vi testa något nytt på hans hår.

Men jag tyckte iallafall att det vart snyggt! Och som tur är så vart ju han också glad och nöjd, eftersom det var så han ville ha det!

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag var igår och köpte nya lösögonfransar från en tjej som sålde billigt via köp, byt och sälj Umeå. Jag har inte hunnit testa dom än men jag tror att dom kommer funka väldigt bra! Jag har ingen bra pincett att använda så jag får fast dom, men det får jag väl göra lite senare. Självklart kan jag även lägga upp bilder på hur dom ser ut när man har suttit fast dom på ögonen. Sen så köpte jag även ett lim som är från duo, som jag tror alla vet hur det ser ut eftersom det är så känt märke.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag hade tänkt berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna eftersom jag var ju borta ett tag men jag har som ofta varit och spelat fotboll och sånna saker, sen var jag med farmor på bingo 2 gånger, vilket var kul eftersom jag vann 200kr sammanlagt!
Jag har iallafall haft det roligt! Hoppas ni också haft det!

Likes

Comments