Efter en hel del påtryckningar från alla möjliga håll får jag nog trots allt släppa efter och börja blogga igen. Denna gång på Nouw! Jag har inte alls varit så out and about i bloggsvängen på senare tid men visst äv väl den här portalen förhållandevis ny? Det är åtminstone den känslan jag får Det här liknar inte något annat! Verligen famåtsträvande och faktiskt ANPASSAD för det sidan ska användas till.

Ett stort plus.

Att bara stolpa upp ett vansinnigt tråkigt inlägg om vem jag är tar alldeles för lång tid att både skriva och läsa så jag har en tanke att jag ska göra någon typ av challange och presentera mig lite i taget. Låter bra? Har ännu inte kommit fram vilken framtoning jag vill ha i den här bloggen heller så jag tror att det behöver ligga och gro ett tag till.

Man kan inte bara vräka ur sig saker åt höger och vänster när man är vuxen. Ett budskap många bör ta åt sig. Visst är Miley Cyrus jäkligt underhållande och frigjord. Men ska vi vara lite ärliga mot oss själva är det inte någonting vi vill att farmor eller chefen ska se och rent krast är det ju trots allt där vi är i vår virala marknadsföring av oss själva. Alla är sitt eget varumärke - men det tar vi en annan gång!

Glad söndag på er så hörs vi av inom kort!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments