Så en ny kurs är påbörjad. Jag hade inga direkta förväntningar på Byggtekniken förutom att jag hoppades att den skulle vara något snällare än Fastighetsrätten vi precis avslutat. Men inte visste jag att vi skulle kastas in till fysik-lejonen som de små student-lamm vi är. Jag älskar det! Jag har alltid fått höra att jag är duktig på matte men aldrig riktigt tagit in det själv. "Jag snubblade på mvg-målsnöret i matte C, jag är inte duktig" är vad som snurrat i mitt huvud. Nu hör jag ju hur dumt det låter. Vi hann inte mer än öppna kompendiet vi ska jobba utifrån innan jag blev alldeles varm i magen av ekvationer och tabeller. Åh. Love love love.

Det blev en lugn, rätt ledsen, eftermiddag på egen hand här hemma. Jag tog mig i kragen och bröt dippen med en löptur på 5 km. Det var så länge sedan sist att jag inte ens minns när men jag tog mig ändå runt på 30 minuter så jag är absolut nöjd med det som första tid! Det var grusväg och lätt fuktig kvällsluft så förhållandena var optimala. Med One Direction i lurarna kan det inte bli bättre! Jag blir lite ledsen på mig själv att jag har alla verktyg för att kontrollera såna här dagar men att jag alltid lägger krokben för mig själv. Men det är inte där jag ska lägga fokus! Idag tog jag mig runt problemet för första gången på länge och den här kvällen ska lägga ribban för alla såna här dagar framöver. Jag kan!

Nu ska jag hoppa i duschen så ska jag och Mackan titta på en film eller något. Partid är minst lika viktigt som egentid!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att säga att morgonen var stressig är väl årets underdrift. Efter att ha vaknat runt fem i ett par veckors tid var det tydligen dags att sova ut. Men inte bara tills klockan (inte) ringde utan vi tog visst sovmorgon på det också. Åh. Jag hade planerat att vakna tidigt så jag hade inte lagt ner någon större energi på att göra det lätt för mig igår.

Så nu sitter jag och äter frukost på tåget i katthåriga tights och halvborstade tänder. Det är helt klart inte en vinnande kombination. Jag kan stå ut med att frukosten smakar kemikalier om jag tmonstone vet att de är rena. Men nu fick jag tydligen både pest och kolera. Schysst.

Är det ok att skriva schysst eller är det fortfarande juste som gäller? Man får liksom inte samma pound i skriftspråket med juste.

Idag inleder vi byggnadstekniken och det ska bli SÅ skönt att göra något annat än juridik ett tag! Det är en microkurs på bara fyra veckor som ska tentas av i en datasal så jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig förutom att det kommer vara något helt nytt!


Likes

Comments

Efter en hel del påtryckningar från alla möjliga håll får jag nog trots allt släppa efter och börja blogga igen. Denna gång på Nouw! Jag har inte alls varit så out and about i bloggsvängen på senare tid men visst äv väl den här portalen förhållandevis ny? Det är åtminstone den känslan jag får Det här liknar inte något annat! Verligen famåtsträvande och faktiskt ANPASSAD för det sidan ska användas till.

Ett stort plus.

Att bara stolpa upp ett vansinnigt tråkigt inlägg om vem jag är tar alldeles för lång tid att både skriva och läsa så jag har en tanke att jag ska göra någon typ av challange och presentera mig lite i taget. Låter bra? Har ännu inte kommit fram vilken framtoning jag vill ha i den här bloggen heller så jag tror att det behöver ligga och gro ett tag till.

Man kan inte bara vräka ur sig saker åt höger och vänster när man är vuxen. Ett budskap många bör ta åt sig. Visst är Miley Cyrus jäkligt underhållande och frigjord. Men ska vi vara lite ärliga mot oss själva är det inte någonting vi vill att farmor eller chefen ska se och rent krast är det ju trots allt där vi är i vår virala marknadsföring av oss själva. Alla är sitt eget varumärke - men det tar vi en annan gång!

Glad söndag på er så hörs vi av inom kort!


Likes

Comments