Vad jag åstadkommit just idag ☝🏻

1. Jag har tvättat lakan och hängt in ren tvätt i klädrummet.

2. Jag har fört ut soporna.

3. Jag har rensat lite ogräs på gården.

4. Jag har kollat ikapp alla youtubeklipp och efter det såg jag även på två avsnitt Glee.

5. Skrivit mathandlingslista och veckohandlat med Alexander.

6. Varit efter mitt Lyko paket från postautomaten.

7. Lagat middag, ätit middag tillsammans med sambon och kollat två avsnitt av The Blacklist. Herregud så spännande serie. Ibland blir det lite överdrivet och vi förstår inte riktigt hur allt hör ihop, men man kan galant se två, tre, fyra avsnitt på raken utan att tröttna.

Så, vad tycker ni om min produktiva dag? Ibland eller rättare sagt ganska ofta just nu har jag dessa dagar. Bara tar det lugnt, försöker hitta en bekväm ställning att existera och klappa på magen. Det känns som att min kropp förstår att börja göra sig redo för en förlossning. Jag har ett väldigt tryck neråt och mensvärk (typ) varje natt. Speciellt där mellan 01-03 vill kroppen göra sig redo och jag ligger vaken och tänker ”HJÄLP, NU KOMMER HON!” Sen går det över och jag somnar om.

Förresten, det här med hallonbladste inför den stundande förlossningen? Vad har ni för information om det? Jag har läst om många som dricker det för att få igång en förlossning men sen då jag och min gravide vän började läsa mera om det så rekommenderas hallonbladste inte för gravida? Förstår ingenting! Ska ta upp det på måndagens rådgivningsbesök, men tänkte om någon av er visste något om saken?

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer