Uppdatering från vardagen ✨

Förra veckan när det var runt 22 grader så hade jag det så himla skönt. Jag kunde röra mig utan att svetten rann, jag kunde andas normalt och jag hade mera energi. Fick lixom saker gjorda här hemma. Det känns lite som att städning och ordning har satts på paus här hemma nu under graviditeten. Förr älskade jag att ha ordning på allting och det var inte hemskt mycket som inte var på sin plats, nu är det rena rama motsatsen. det är grejer lite överallt och vi har inte plats på allting. Tillika känner jag att det är lite skönt? Antar ju att vi inte kommer bli städfreaks när bebis kommer heller, vi får vänja oss vis lite mindre ordning.

Det är inte så att det springer omkring kackerlackor på golv och väggar eller att det svämmat över med smutsig disk och enorma högar med soppåsar, men det är inte som vi brukar ha det.

Annars då? Igår bestämde vi oss för att köra lite gravidfotografering, med oss hade vi även Kaj och Jessica som har beräknat datum för sin bebis bara fyra dagar efter oss. Så passande och så spännande för alla inblandade! Jag förstår inte riktigt, att vi kommit såhär långt redan? Från att i december oroat sig alla dagar till att bli ganska lugn i graviditeten och nu säger våra appar att det bara är 20 dagar kvar till beräknad födsel. Well, vi var på rådgivningen idag och alla värden på mig var bra och vår dotter har nu fixerat sig och man kunde inte rucka på hennes huvud, hon ligger stabilt och börjar göra sig redo att komma ut till vår värld.

MEN, även om det bara är 20 dagar kvar till beräknat datum så sa vår rådgivare att förstföderskor ligger närmare att föda där i vecka 41…så det kan vara många, långa veckor kvar ännu. Vi tar det som det kommer, men jag har börjat känna av att det gör lite ont när jag går, känner ett tryck neråt och framförallt känns det lite nu som då som otrevlig mensvärk. Är glad att kroppen förstår att något skall hända, när det händer vet vi inte. Men SPÄNNANDE TIDER är det sannerligen!

Well, tillbaka till fotograferingen. Jag tycker vi fick till ett gäng väldigt fina bilder. Jag och Alexander ska tillsammans välja ut en bild på oss som vi ska laga som en tavla. Tror det blir ett väldigt fint minne!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Melica
,

Härligt mysig bild den på dig och Jessica! 🥰