Hela familjen Ă€r ledig nu 🧡

Nu har Àntligen Alexander semester med mig och magen! Han skall pÄ jobb igen om tre veckor och jag hoppas sÄ innerligt att han fÄr tillbringa stora delar av sin semester med vÄr dotter. Jag vill verkligen att hon skall komma nu Àven om jag Àr grymt nervös för vad som komma skall. Vi Àr sÄ redo för detta som det bara gÄr och jag har nu under tvÄ dagar tvÀttat alla hennes första klÀder sÄ att vi har det pÄ det klara ocksÄ!

Jag har tÀnkt en del pÄ det hÀr med att bada bebisen. Vi har köpt ett vanligt stort plastbadkar med en sÄn babydel, men hur ska man komma smidigt upp och ner till badkaret med bebis nÀr man Àr nyförlöst? Har kollat pÄ badkar med ben men vad sÀger ni förÀldrar dÀr ute, hur ska man göra det smidigast för nyblivna förÀldrar och nyklÀckt bebis?

Och sÄ har vi flyttat in hennes sÀng till vÄrt sovrum och jag har snurrat igÄng mobilen ett x antal gÄnger för det Àr sÄ mysig melodi som spelas. Det Àr sÄ mysigt att ha hennes sÀng hÀr redan, tÀnk! DÀr i sitt lilla babynest ska hon ligga tryggt och sova om dagarna och nÀtterna, Àlskade dotter kom till oss nu! Vi vill ha mÄnga dagar hemma tillsammans innan papsen mÄste ÄtergÄ till jobbet. Har jag haft kÀnningar dÄ?

Well, innan inatt hade jag inte kÀnt nÄgot pÄ nÄgra dagar men inatt vaknade jag vid tvÄ tiden och hade riktigt ont i magen, molande kÀnsla och magen ville inte samarbeta riktigt. Det var mycket som hÀnde och jag tÀnkte att nu hÀnder det nÄgot och visst Àr det sÄ. Kroppen börjar vÀl lite göra sig redo och jag Àlskar det men jag fÄr höga förvÀntningar varje gÄng och blir lika besviken nÀr allt avtar efter en timme eller sÄ. Jag vet att det brukar ta lÄÄÄÄng tid innan bebis kommer nÀr man Àr förstagÄngs föderska men jag önskar ÀndÄ att hon ska komma till oss vilken dag som helst.

Förresten, att sitta pÄ pilatesbollen och skumpa omkring Àr vÀldigt skönt. Dock kÀnns det ibland som att hennes skalle tar i varje gÄng jag skumpar dÀr, men det gör den vÀl inte? Sen tÀnker jag mycket pÄ om det kÀnns skrÀmmande och klaustrofobiskt dÀr inne för henne. Jag sa det pÄ vÄrt förra rÄsgivningsbesök och vÄr hÀlsovÄrdare bara fnissade rart och sa att det nog Àr himla mysigt dÀr inne. Mycket tankar som fladdrar omkring dÀr inne i min skalle.

NÄ, vi fÄr snÀllt vÀnta pÄ vad som komma skall. SpÀnnande tid vi har framför oss!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer