38 dagar kvar! ❤️

En lite gravid uppdatering då, varsågoda! I skrivande stund är det bara ynkliga 38 dagar kvar tills bebu är beräknad att komma till världen. Jag har dock förstått att det kan ta längre för förstföderskor innan bebu vill komma ut. Jag tror att vår dotter behagar komma till världen den 18.8 och att hennes kusin kommer till världen den 12.8, vi får väl se när dagen är kommen.

Jag känner mig just nu väldigt stor och klumpig. Det känns tungt att komma upp och sitta från att ha legat ner, att gå i trappor blir en flåsfest och jag känner att mina fingrar är lite svullna och fötterna ömma. Söta öde ändå säger jag bara. Och att det ännu till skall vara en kokhet och kvalmig sommar, tjuhuu för det….annars då? Både jag och Alexander börjar känna oss lite nervösa i för förlossningen. Den har lixom hela tiden funnits med i tankarna men nu börjar den ju på riktigt närma sig med stormsteg. Är vi redo för detta? Well, vi har inte så många andra val och vi längtar ju efter vår lille tös alla dagar! Jag antar att det kommer att vara det värsta (rent fysiskt!) jag någonsin kommer vara med om, det kommer att göra väldigt ont men tänk! Sen får man världens finaste gåva! Jag försöker tänka så! Det finns hjälp att få 24/7, jag har Alexander vid min sida, min kropp är gjord för och vet hur man ska föda ett barn och som sagt, på slutet får man ju den finaste belöningen!

Vår lille har varit aktiv nästan dygnet runt i säkert tre månaders tid och nu märker jag av ändringar i hennes dygnsrytm. Väldigit aktiv på morgonen, ganska aktiv fram till klockan ett ungefär och sen tar hon lixom paus många timmar? (Jag känner ändå av henne nångång i timmen!) Sen när klockan blir åtta, nio på kvällen så börjar den ordentliga festen i magen och så håller den på tills sent på natten. Varför har hon ändrat rytm? Är det pga utrymmesbrist? Håller hon på att fixera sig? Beror det på att jag är ledig? What? Förstår inte! Jag är i alla fall tacksam för att hon rör sig mycket på kvällarna för vissa dagar hinner jag bli riktigt orolig där på eftermiddagen! Usch ändå så man oroar sig över det ena och det andra hela tiden. Alltid är det något men snart, väldigt snart är hon här med oss och vi blir en familj på TRE! ❤️

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer