Hej, vi är nu inne på dag 2 av resandet. När vi kom fram till stallet i Hamburg igår så fick vi lasta av alla hästar, fixa mat och vatten, gå en promenad med alla samt förbereda lastbilen för morgondagen. Vi blev klara ca 03:00 och vi 06 var det bara att gå upp igen. Då gick vi ytterliggare med dem och sedan packade vi in allt och åkte.
Nu har vi landat utanför Műnchen, det är mycket snö här så hästarna fick tyvärr inte röra på benen utan gå in och sova direkt. Imorgon åker vi vid 07 och det tar cirka 7 timmar tills att vi är äntligen framme i Italien. Hoppas att de är mindre snö där. Imorgon passerar vi även Österrike på vägen till Italien som ligger utanför Milano.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi äntligen påväg till Italien, vi gick upp runt halv 5, gjorde i ordning alla hästar, runt 8 åkte vi. Märkte att ena hjulet inte fungerade på trailen, fick vända och åkte till verkstaden och laga det. Därefter så mådde vår första chaufför inte så bra så vi fick ringa in en ny. nu är vi påväg till Danmark där sedan chefen tar över och kör till Tyskland!
Alltså, 10 hästar inpackade, mot italien, 2 stopp i Tyskland, 3 dagar av resande sedan är vi framme!
Vi stannar till juni och i dagsläget är det 10-17° där 😎😁

Likes

Comments