Känner mig mycket bättre idag. Febern är helt borta men har hosta och snuva ännu. Sov säkert 16 h igår och det var såå behövligt. Idag orkade jag med skolan men efter skolan hade vi polaktiviteter men så jag bestämde mig för att bara se på för att inte riskera att jag skulle bli värre. Vi hade just middag där vi fick crepes och små pizzor och annat gott. Snart ska vi ha movie night igen. Här kommer iaf lite till bilder från helgen från ebs kos facebook.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På fredag var det glow party. Det var skit kul. Vi började festa här på hostellet och sen for vi till bargatan. Jag har klaustrofobi så jag hatar de små trånga barerna så är aldrig i dem utan far till de lite större klubbarna. När jag kom hem somnade jag med klänningen på. På lördagen for vi på dagen till en beach bar för att fira Carlos födelsedag. Vi drack skumpa och sen köpte vi några flaskor sprit och blandning och 21 shots. Och blandade alkoholen med blandningen i en islåda och så drack vi alla från den. Men problemet var att vi beställde detta ca 50 min före vi måste fara tillbaka så vi alla hamnade dricka så snabbt och mycket. Det fanns så mycket mer alkohol än vad vi var människor där då. Så vi alla kommer tillbaka lite småfulla och kör EBS olympics. Där var det grenar som t.ex. säcklöpning så ni kan gissa hur bra det gick för oss. På kvällen for vi till bargatan igen. Skit kul den kvällen också men sov knappt 2h den natten. Så på söndagen kl.11 hade vi vattensporter som t.ex. bananbåten. Jag var skit trött. De sa att vattensporter skulle vara det bästa botemedlet mot bakfylla men fan heller att jag piggna till efter att ha svalt typ tusen liter saltvatten. På kvällen började jag frysa och misstänkte att jag hade feber så jag gick och sova ganska snabbt. Sov med varma kläder på och på morgonen vaknade jag och var fortfarande helt förstörd. Var med i skolan hela förmiddagen men orkade inte stå för att jag var så trött så for och sova efter maten. Har troligtvis ännu också feber men har inte mätt den. Men ligger och ryser och snyter mig i ett. Hoppas bara det går över snart så att jag klarar av skolan igen.

Från glowpartyt. Tagna av shauni.

Likes

Comments

Nu är första skolveckan över. Idag började vi med ett teoriprov och ett drinkprov. Drinkprovet fick jag fulla poäng i som i alla andra drinkprov också men teoriprovet gick inte så bra. Hoppas på att jag blir godkänd men man behöver 75% för att var godkänd så vet inte riktigt. Sen efter det körde vi barträning och sen flair i polen. Eftermaten fick vi smaka på alla drinkar som vi haft hittills. Ska snabbt hoppa in i duschen före beer pong tournamenten börjar och efter den så ska vi på glow party. Wohoo! Vi alla kommer vara så döda på söndagen. Det är verkligen skit kul här. Vill aldrig komma hem!

Min telefon är ju som sagt sönder så ni kan få tag på mig här eller facebook eller sen textmeddelanden. Om ni skickar på textmeddelanden så behöver ni int få ett vettigt svar för tangentbordet stärvar lite så det kommer lite alla möjliga bokstäver. Och på facebook och bloggen svarar jag så snabbt jag har tid att vara på datorn.

Första bilden från ebs kos facebook och andra från shaunis instagram.

Likes

Comments

Nu är de två första skoldagarna förbi. Vi har gått igenom lite teori, testat free pouring, stått bakom baren och flairat. Allt har gått ganska bra faktiskt men har ont i handen efter flairingen. Utanför skolan har vi hela tiden program så det är svårt att hitta tid för att t.ex. ringa mamma som går bananas när jag inte svarar i telefonen eller att hitta tid för att skriva här. Nu har jag skippat bowlingen så att jag skulle få lite tid att läsa läxor och bara ta det lugnt. Senare på kvällen kommer vi ha movie night och troligtvis ta någon drink. Tror att vi skulle spela beer pong ikväll också. Vi har det iaf skit kul här och jag har börjat bli ganska brun redan. Eller brun för att vara jag då.

Här kommer en bild på oss alla. Vi är kanske 60st här.

Likes

Comments

Okej, var ska jag börja? Här har varit helt crazy roligt. Jag blev hur full som helst första kvällen här eftersom jag inte hade sovit på nästan två dygn och hade ätit väldigt lite. Vi började kvällen med drinkar på hostellet och sen for vi vidare till stranden för att fortsätta. Efter det minns jag inte vad som hände mer. Blev såå full att jag inte har en jävla aning om något eller hur jag slapp hem. På morgonen vaknade jag upp i ett rum som inte var mitt och undrade var fan är jag? Och hur hamnade jag hit? Jag hade alla kläder på mig förutom mina shorts. Så jag steg upp letade efter mina shorts i det rummet men hittade dem inte. Sen gick jag till mitt rum men slapp inte in eftersom mina nycklar var i mina försvunna shorts. Okej så jag går ner till det allmänna utrymmet där vi brukar hänga och frågar om någon sett mina shorts. Men nej det hade de inte. Vid det laget hade jag ännu inte någon roommate så jag slapp inte alls in i mitt rum för att hämta kläder eller pengar eller något. Min telefon var också i mina shorts. Efter det här kan jag fan säga att jag är känd här på ebs som flickan som tappade sina shorts första natten. Eftersom jag inte hade något minne från gårdagen så hade jag ingen aning var jag varit och var mina shorts kunde vara. På söndagseftermiddag/kväll hittar en person min telefon i sitt rum. Telefonen var fuckad i ena hörnet. Den är helt svart där och det går inte att klämma på något som är i det hörnet. Det gör att jag inte kan skriva siffror eller tecken med min telefon. Vilket gör att jag inte kan använda hostellets wifi och det är orsaken varför ni inte hört av mig. Okej och storyn slutar inte här. Eftersom personen hittade min telefon i sitt rum gick jag dit och letade efter mina shorts och mina flipflops eftersom de också var borta. Jag hittade ena av mina flipflops och fick samtidigt veta att jag hade varit där på natten och ramlat ner från den övre våningssängen. Då bara ahaa därifrån är mina blåmärken och mitt stela ben. Och troligtvis föll jag på min telefon och därför är den som den är. Lite senare hittas mina shorts thank god. Min ena flipflop är ännu försvunnen och minnena är ännu borta. There's more to the story men jag måste äta nu så bye.

Likes

Comments

Jag sitter just nu på Athens flygplats. Flyget till Kos kommer först 16.25 så får vänta några timmar på flyget. Vi startade kl2.00 mot helsingfors flygfält inatt och fick ingen sömn före det så nu har jag inte sovit på över 24h. Känner mig dock inte så trött som jag skulle tro att jag skulle vara efter så här många timmar utan sömn. Får först sova sen till natten idag så några timmar ännu utan sömn.

Likes

Comments

Har nästan allt packat nu men ät lite orolig att jag inte får allt som jag köpt där att rymmas påvägen hem. Ska snart sova några timmar före jag måste fara. Jag måste starta 2.00 hemifrån så får kanske en timme sömn inatt. Är så jävla excited att jag inte får ro o sova heller så får si om jag får något sovet.

Likes

Comments

Idag är det en bra dag. Vet ni varför? Jo, för idag är det packning som gäller och inatt åker jag till KOS! Jag har sett framemot den här resan så otroligt länge och nu är det bara en dag kvar och så är jag på Grekland. Jag ska vara en månad på Kos och studera till bartender. Det kommer bli hur kul som helst! Far helt ensam så allt kommer vara helt nytt och spännande. Kommer uppdatera här på bloggen bara jag har internet och tid så att ni kan följa med vad jag gör.

Saara och Anna kommer snart och hjälper mig packa för klarar det inte själv. Vad ska man packa med? Hur många byxor behövs och hur många shorts? Hur mycket utrymme ska lämnas i väskan så jag får allt som jag köpt där och rymmas i väskan på vägen hem? Hur många par skor? Det är så svårt att veta vad man behöver för kläder i varma Grekland då man bor i kalla Finland var man går med vinterkläderna på på midsommaren.

Likes

Comments

Var till stallet idag och red i terrängen. Vi red på en liten skogsstig och sen på en mindre väg. Galopperade två långa sträckor och det for ganska så snabbt framåt kan ja säga! Jolly var nöjd och glad iaf. Hon fick också vara fotomodell men det var inte det enklaste när hon inte kan vara stilla en sekund.

Likes

Comments