Header

I lördags firade jag Alyssas födelsedag på non solo, Odenplan. En av hennes vänner hade då på sig denna jacka från Monki, blev helt förälskad i matrealet och den påminde mig mer om Acnes jacka. Om ni minns så hade jag en liknande från Zara, den som varenda person i hela Sverige äger idag..... Älskade den men ville ha en liknande i mer skin material! Ni ska få se hur den ser ut på mig när jag får hem den .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när det börjar att bli mörkare och kallare så brukar jag kolla igenom mina bilder från sommaren (destruktivt jag vet)... Snubblade förbi dessa från en familjemiddag i sommars! Asså hur härligt är inte detta, vi bara myser och skrattar, maten är god, livet var på tooopppp.

Likes

Comments

Upplys dig själv om detta samhällsproblem, berätta för en vän som berättar för en annan. VI är med och skapar förändring! Backa alltid systerskapen, alltid.

Likes

Comments

Asså skulle betala alla pengar jag har för denna jacka.... den är allt.

Likes

Comments

Håller på drunkna i skolarbete just nu alltså bokstavligen, trodde att jag upplevt stress innan men detta är ny nivå, har två prov i veckan fram till höstlovet.... ja ni läste rätt. Det är därför ganska svårt att hitta på saker att blogga om! Gör mitt bästa, om ni ser att det blir tyst här någon dag så förstår ni varför. Tvåan i gymnasiet körde över min klass som en jävla traktor. Jobbar för den delen också, en dag vill jag sätta mig hos en psykolog och ta reda på varför jag har nöden att alltid göra något. Behöver fylla upp alla dagar i min vecka 100%. Jag vill bara göra allt plus lite till, och trycker undan att jag kanske inte klarar av det. Det är mycket här i livet som ska samspela, ibland är det jävla svårt.

Något jävligt positivt på senaste är: jag älskar att gå till skolan, märkt att jag skrattar där på ett sätt som förgyller mitt liv, alltså hejkomochhjälpmig skratt. (Agnes fel)

Likes

Comments

Foton av- Edon aka min lillebror aka 7 år gammal.... ;;)

Stickad tröja: H&M// Byxor: JC// väska: ysl//Hade ett par svarta skor ifrån Zara också.

Likes

Comments

Mitt firande började redan i torsdags med en middag på Den gamle och havet, hade med mig 13 av mina bästa vänner! Vi åt jätte god mat och snackade om allt, har ju många olika människor i mitt gäng och alla känner inte varandra så bra, var lite orolig för att personligheterna skulle krocka men det gjorde dem verkligen inte. Alla mina vänner har ju något speciellt som jag älskar hos dom, så när det väl kommer till krutan vet jag att alla skulle digga varandra som fasan.


Fredag var min actual birthday, började morgonen med att bli uppväckt med frukost och presenter! Alltid lika mysigt! Har ju typ alltid skola på min födelsedag så senare morgonen bar det av till skolan och jurreprovet, slutar fyra på fredagar så hann aldrig åka hem mellan skolan och födelsedagsmiddagen! Åkte istället till sickla och åt glass med Melat innan mamma hämtade mig för att åka till hammarby och äta livets sushimiddag!

Senare på kvällen kom Irma förbi med choklad, Fanta och en text hon skrivit om mig för längre sedan, den är fortfarande så relevant och jag förvånas alltid över hur rätt hon kan pricka när det kommer till min personlighet och mina känslor. Här har ni den! (den sista meningen är givetvis ett skämt)

På lördagen kom släkten över för att fira mig! Vi åt god mat och umgicks från två till nio på kvällen! Ni som läst min blogg länge vet att jag älskar när min släkt är här, alla har så sjukt starka individer, man kan bara sitta och lyssna på vad alla har att säga i flera timmar!

Senare på kvällen åkte jag och Irma hem till Olivia för att överraska henne, på lördagen var det nämligen hennes tur att fylla år, alla hennes vänner (-Linn) samlades i lägenheten och överraskade henne! Kvällen var rolig och fylld med nya ansikten vilket alltid är nice!

Likes

Comments

Edita tipsade mig om gagas dokumentär på Netflix! Kollade på den idag och blev så jävla förälskad. Inspireras så mycket av hur jävla självständig och självsäker hon är, att man fick se baksidan av alla helt fantastiska låtar. Hennes camp emot sjukdomen Lupus och inflammationer. Det är finns så mycket vi inte ser när Lady Gaga står på scenen och ger ALLT! Nu fick man se hur hon gråter 5 min innan hon ska upp på scen och hur hennes muskelterapeft masserar henne medan hon håller en kudde för munnen för att ingen ska höra hennes skrik. Jag har alltid älskat henne men nu älskar jag henne mer!

Likes

Comments

Har vart en far/mor den senaste helgen, No joke.. mina föräldrar är utomlands så jag har hjälpt till med att hämta/ lämna mina småsyskon från deras träningar. Idag var det droppen, somnade på soffan efter skolan och väcktes av mitt alarm 19:30, det stod (HÄMTA EJONA). Tro mig när jag säger att jag förlorade livslust..... grät alltså för att jag skulle upp från den sköna soffan, sätta mig på moppen och frysa i 20 min för att sedan frysa igen på väg hem från hallen, tur att mamma och pappa kommer hem imorgon så jag kan go back to sleep. Har jobbat som en jävla robot och känner mest att jag behöver en timeout!

Nu ska jag plugga lite juridik till provet på fredag och sen ska jag försöka lägga mig tidigt, orkar inte vara trött i skolan.

Likes

Comments