Precis avslutat dagen och sista mötet är avklarat. Njuter av Stockholm och att det äntligen är fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag får nypa mig själv i armen! Det är så vackert här! Jag började min morgon att vandra på strandpromenaden och sedan koppla upp mig för ett möte i Sverige. Dagen fortsatte sedan med möten, lunch och middag här nere. Intensivt och väldigt roligt! Nu mot Malaga och sedan Stockholm

Likes

Comments

Med kransar i håret spenderade vi vår midsommar i en park i Barcelona. Vi har flera dagar här och njuter av lite tidig semester. Strand, shopping, träning och lite äventyr! 

Glad midsommar

Likes

Comments

​Nyårsafton skålades in på spanska trappan! Vi höjde även glaset för mig och Bettina som firade varsin födelsedag. Rom bjuder på sol och vi njuter! Bättre sätt att fira in 2015 finns inte! Gott nytt år

Likes

Comments

Sandra och Lina är här och vad passar bättre än rödvin och pizza på italienskt vis. Vi kunde inte heller hålla oss ifrån Italien och bokade nyårsafton och födelsedagar i Rom.

Likes

Comments

Vårt sista stopp blev Florens. Vi som undrade hur de kunde vara så turistomt i Toscana fick här svaret! Alla är i Florens! Det är något med färgerna och ljuset som måste upplevas de går inte att fånga på bild. Över floden Arno finns det sex broar den mest berömda och även äldsta är bron Ponte Veccio. Även här önskade vi att vi haft mer tid! Speciellt Emma som ville in i varje konstnärsmuseum och palats! 

Likes

Comments

Jag önskar att vi hade flera veckor på oss att upptäcka Toscana. Bara att sitta i bilen och se vingård efter vingård, slott efter slott är helt magiskt!

Likes

Comments

Tidigt hämtade vi ut en hyrbil och började vår lilla road trip. Vårt första stopp blev hamnen Marina di Pisa. Mäktiga båtar och medelhavsluft fyllde vår tidiga morgon. Efter rullade vi vidare i Toscanas dalar. Helt stumma av det vackra landskapet! Tillslut stannade vi i den lilla staden Lucca. Staden är berömd såväl för det omgivande landskapets skönhet som för sina historiska minnesmärken. Emma och jag strosade bland promenadstråken som är omgiven av höga vallar och besökte små butiker och restauranger. Innan vi rullade vidare lovade vi varandra att det var absolut inte den sista gången vi besökte Lucca. Så otroligt vackert!

Likes

Comments

Vilken stad! Pisa är precis så romantiskt, pittoreskt och vackert som alla beskriver. Vi åker i lågsäsong men har haft otroligt tur med värmen och vädret. Tack vare lågsäsong kan vi enkelt se alla sevärdheter utan att behöva köa. Vi åker dessutom taxi billigare, bor billigare på 5-stjärnigt hotell och hyrbilarna är nästan gratis! Den största charmen ligger nog i att italienarna själva har hittat hem från kusten. Jag älskar Italien!

Likes

Comments

Har under helgen hämtat andan på världens vackraste ö, Öland! Det finns inget som slår Öland på hösten.

Likes

Comments