Efter allt det tragiska som har hänt så tänkte jag att jag skulle försöka börja skriva igen. Idag testade jag och Simon att äta på matpalatset som vi aldrig har testat förut. Vi tänkte att det passade bra då det är alla hjärtans dag. Jag tycket att maten var väldigt god och det var ett mysigt ställe så dit blir det fler gånger vi går till. Efter maten så åkte vi hem till mig igen och vi kommer att vara här ett tag.
Nu sitter vi i soffan och tittar på tv och det kommer vi nog att göra tills vi ska lägga oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och Simon ätit på o'learys eftersom att han fyller 20år idag. Det var gott och väldigt mysigt för det var bara jag och han som var där. Efter vi hade ätit så åkte jag och Simon till ett solarium och solade. Det var väldigt länge sedan jag solade solarium och Simon hade aldrig gjort det förut. Nu är vi hemma hos Simon och vi ska snart upp och fika på kladdkaka med hans mamma. Efter fikat vet jag inte vad vi ska göra det blir nog att jag kollar på youtube eller Netflix.

Likes

Comments

Har inte bloggat något mer sen dagen innan jag fyllde år. Min födelsedag var en bra dag och det var inte så jätte mycket folk som kom och fika. Men det gör inget ändå för det var trevligt med dom som kom. Jag tänkte att eftersom jag fyllde 20 så skulle jag för första gången gå in på systemet och kolla om det fanns något som jag ville ha.
På nyårsafton var hela min familj + Simon hos mormor och morfar. Och där var två av mina mostrar och deras familjer och det var väldigt trevlig nyårsafton.
Jag och Simon åkte hem till han nu i onsdags och vi ska vara här ett tag nu. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att vi ska åka och hämta en soffa som vi har fått som vi ska ha när vi flyttar hemifrån. Imorgon ska vi fira Simon fast han fyller på måndag men är lättare att fira honom på helgen då alla år lediga istället.
Just nu sitter jag i sängen och kollar på mobilen och dricker pepsi. Får se vad Simon och jag ska hitta på i kväll.

Likes

Comments

Igår gjorde jag och Simon inte så jätte mycket mer än att vi åkte och köpte kebab rulle på kvällen och åkte upp till Simons storebror. Hos honom åt vi först våran mat sen lekte jag lite med Simons brorsbarn. Efter det spelade vi tv-spel resten av kvällen.
Idag åkte vi hem till mig igen och när vi kom hem till mig så färgade mamma mitt hår och efter det så hjälpte jag mamma att baka hemmagjord pizza.
Nu sitter vi i soffan och tittar på någon film på tv. Imorgon är det min tur att fylla 20år och det blir att vi firar mig imorgon eftermiddag eller något.
I år på julafton firade jag och Simon ett år som förlovade och tiden bara springer iväg. Det känns som ser var igår vi förlovade oss. Men jag är så himla glad över att vi förlovade oss.

Likes

Comments

Idag har jag och Simon åkt till honom och sedan var vi på hans brorsbarns ettårs kalas. På kalaset blev vi bjudna på mat och sedan bjöd dom på fika. Efter vi hade fikat och pratat en del så åkte vi tillbaka till Simon. Jag kom nyligen ut från duschen och jag har lagt på ansiktsmask som jag snart ska dra bort.Efter att jag har tagit bort den ska jag nog titta lite på youtube och sedan blir det att gå och lägga sig.
Imorgon har vi inga direkta planer på vad vi ska göra förutom att Simon troligtvis ska fixa med ljudet i hans bil.

Likes

Comments

Vi har varit hemma ett tag från kryssningen nu och det har varit både roligt och mysigt. Eftersom det var första gången Simon sov på en kryssning och det var väldigt länge sedan jag åkte kryssning så var det roligare. Vi åkte med Birka och båten som gick från Stockholm till Åland. Just nu sitter vi hemma och vi har nyss ätit kvällsmat då vi bara åt frukost på båten.
Imorgon åker vi hem till Simon igen då vi ska på ettårs kalas hos Simons brorsdotter. Mer än så har vi inte bestämt vad vi ska göra mer än att på fredag ska jag och Simon handla julklappar.

Likes

Comments

Idag har vi städat och tvättat Simons bil innan den som skulle komma och kolla på bilen kom. Det hela slutade med att hon köpte den så nu har Simon köpt ny bil från sin farfar. Så efter dom åkte så åkte vi och hämta Simons nya bil och började fixa lite saker som skulle in från den gamla bilen till den nya. Dock fixade vi inte allt då det vart lite krångel med kablarna till baslåda så det fixar vi en annan dag. Nu sitter vi hemma hos mig och vi har varit här ett tag och vi har mest tagit det lugnt. Jag har hjälpt min lilla syster att måla naglarna och nu sitter jag i soffan och kollar på tv.
Imorgon ska vi upp tidigt och åka buss till Stockholm som kryssningen åker från och vi kommer hem igen på måndag kväll.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag duschade och tog ansiktsmask idag istället. Det blev lite för sent igår att duscha för jag satte mig och kolla på youtube istället.
Jag har nyss ätit kvällsmat och nu sitter jag i sängen och ska titta på youtube en stund. Jag vet inte vad vi mer ska göra ikväll för just nu är Simon ute och fixar med sin bil. Men vi hittar säkert på något mer vi kan göra sen när han är klar med bilen.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat kväll och när jag kom hem så åt jag kvällsmat. Under dagen innan jobbet gjorde jag inget speciellt. Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska gå och duscha och sedan lägga på en ansiktsmask efter det. Jag och Simon började härom dagen att kolla på serien Narcos och jag tycker att den är än så länge bra.
Imorgon ska nog jag och Simon fixa lite med hans bil då det är någon som ska komma och titta på bilen på lördag. Senare på lördagen ska vi åka hem till mig och packa inför kryssningen vi ska på söndag.

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen jag skrev sist men jag har inte bloggat för att jag inte har haft något att skriva om. Behöver tips om vad jag kan skriva om så det blir lite roligare att läsa.
Iallafall jag har jobbat en del och för det mesta tagit det lugnt när jag inte har jobbat. På söndag nästa vecka ska jag, Simon, min familj , farmor och farfar plus pappas moster och hennes man åka kryssning. Det ser jag fram emot då det var väldigt länge sen jag åkte kryssning.

Likes

Comments