Selfieklubben är tillbaka

Postad i: Selfie

Tänk om jag faktiskt hade bloggläsare och tänk om den personen glömmer bort hur jag ser ut? Och tack snapchat för detta underbara filter. I love. Also, hur on fleak ser inte migg vänstra ögonbryn ut på bild nr 1? Jag har lagt ner dagar och timmar på att få till det. Köpte ett eyebrow kit från Anastasia för 500 kr.

Nej det är ljug. Jag har fyllt dom med ögonskugga med hjälp av någon borste från Dollarstore och råkar bara ha en jävligt bra naturlig shape på bryn. Dock så är allt det snygga 100 % filtrets förtjänst. Irl, not so snyggt.

Gillar

Kommentarer

Rip golden

Postad i: Nagelrelaterat

Okej, så detta är alltså varför man inte ska hålla på själv. Ser ni sprickan mitt över min naturliga nagel? Det är just för att nageln är bruten på tvären. Mitt cafejobb är fan farligare än vad man tror! Fast jag får skylla mig helt själv. Jag ger mig på mig något som jag har noll koll på. Samt en längd som jag verkligen inte klarar av. Jag tänkte inte heller på att fusknageln blir längre eftersom den faktiskt växer också. As a true blonde i am.

Anyway. Jag har försökt att laga skiten med lim. Kommer det att gå? Prolly not. Kommer jag ge mig på skiten igen? absolut

Gillar

Kommentarer