Carin wester

Postad i: Selfie

Pallrade ner min butt på stan och kom hem med en mösse! Den är tråkigt grå men lätt o matcha med min lika tråkigt grå halsduk. Inombords så var jag sugen på en turkosgrön, men som sagt: ej lättmatchat. Och jag tycker själv att den är fin, så nu måste ni bloggläsare också vara det.

Gah asså formen. Den lilla toppen högt upp går ej att få bort, för mössjäveln har hängt med en liten plastkrok så pass länge. Vågar man tvätta bort det problemet i tvättmaskin?

Gillar

Kommentarer

Snap: SabiinaLilja

​Jag såg att jag fortfarande hade MultiLogo som användarnamn på Snapchat. Och jag nickade det på den gamla goda tiden då man var en wannabelongboardpojke som inte visste bättre. Imellan dess så har även Sabiina är namnlös och SiiN dykt upp. Nu när jag försöker vara vuxen, och faktiskt insett att Lilja är ett jääääävligt bra efternamn, så kan jag ju lika gärna använda det. Samt att folk ser ut som frågetecken när jag nämnt "multilogo" som anv till snap. Svårstavat och jävligt offtrack. 

Det blir nog fortfarande dubbel i'n i förnamnet dessvärre, lite pga identifiering och en liten nod till "is nameless" eller nåt. Och SiiN i all ära, hade gärna hetat det överallt, men likförbannat är det uppdaget varje gång. Det är kort och det är snabbt. Men SabiinaLilja är mitt slutgiltiga svar och det som var tillgängligt. 

Gillar

Kommentarer