Hej alla hundägare

Just nu så jobbar jag på ett cafe. På caféer så finns det ofta en monitor, typ en glaskyl där man kan se alla bakverk. Ovanpå den så brukar man ofta ha bakverk som tål att stå framme. Vi har pajer, kanelbullar, kakor o muffins på våran. Det är lixom öppet för allmänheten o har inget tak eller väggar som skyddar.
Hundar är jättesöta. Jag vill lätt ha en hund i framtiden. Men skulle du ta med dig en hund till en pizzeria? Skulle du tag in hunden på ica? Skulle du ta med den på klubben? Nej av många anledningar. Men låt mig få prata lite klarspråk när det handlar om restauranger, matsäkerhet och mathygien. För jag skiter faktiskt fullständigt i om din hund är "allergifri" eller får plats i handväskan. JAG tänker inte ta skit från nästa gäst som skäller ut mig över hundpäls i sin latte, på sin paj, kaka eller kanelbulle. Jag vägrar ens ha det som risk när jag jobbar.
Ta inte in hundjäveln på cafet bara. Tack. Ute får den vara, ingen fara. Men ingen päls ska flyga runt min kassa. Jättesimpelt. Så sluta se besviken på mitt "tyvärr" när jag stoppar dig i dörren. Ta det som en man o tänk "ja det är klart, ingen annan ska få riskera att hitta päls i sin fika" lätt som en plätt.

Sen har vi Nova, som är för tjock för att få gå på cafe

Gillar

Kommentarer

How to chrismas

Lördag: Tog med mig Dita till farmor och farfar för en tidig julfika. Berättade att jag köpt böcker till dom som inte kom i tid pga postmord, samt sen beställning. Dom blev glada.
Han träffa mamma som ställde upp som taxi o fick donken. Perfekt julbord.
Åkte sedan till Ditas familj och åt deras hemmagjorda sushi och spelade bingolotto.

Söndag: Vaknade upp sjuk som fan. Jag är fortfarande sjuk som resten av människorna. Men tillbaka till solbacka för att äta gott o träffa tomten. Fick oerhört många fina julklappar av Ditas familj. Är evigt tacksam o lite rörd.

Gillar

Kommentarer