För mig. Så fanns ingen annan

Jag ser att många har varit in här och kikat. Och jag har inte uppdaterat något sedan oktober. Oktober?


Den 3e november så vändes mitt liv upp och ner. Det var egentligen en helt vanlig arbetsdag för mig. Tills polisen kom förbi på jobbet och jag fick en klump i magen. Efter några omständigheter och frågor utan svar så satt jag där i polisbilen och fick höra det som jag absolut inte ville höra. Mikael hade tagit sitt liv. Mikael, min Dita. Min fästman. Han som jag faktiskt levde för, var borta. Han som jag levt tillsammans med sedan april 2016. Som jag precis köpt lägenhet med och som jag skulle skaffa familj med, så fort jag fått fylla 25, är nu borta. Jag kunde inte fatta det då och har svårt att fatta det nu också, trots att det gått en månad.

Vi kan spola fram tiden tills nu. För efter att han gick bort så blev allting sämre. Stundvis så försöker jag hantera allt. Han lämnade Nova till mig. Och trots hans bortgång, trots att någon kört in i min bil när jag var på Unga vuxna pga sorg och trots att Nova just nu ligger inne på djursjukhuset, så är jag kvar. Jag har ingen aning om varför. Jag flyttade ganska omgående in till mina svärföräldrar, alltså hans fina mor och far. Jag har tonvis med fina människor runt omkring mig som stöttat och finns för mig. Jag har aldrig någonsin pratat med så många olika människor under en sån kort tid. Tillägger ett stort värmande tack till mormor, morfar och moster.

Inte bara jag, utan han jobbade som resursassistent och en hel skola är i sorg. En av hans gamla elever berör mig extremt mycket, och hon har tillomed fått drömma om honom. Jag själv lever i någonsorts förnekelse. För jag försöker distrahera mig själv med omgivningen och ta ett steg i taget. Men när jag blir själv och börjar att tänka. Så blir jag bara ledsen.

Ledsen för att jag saknar honom så jävla mycket <3

Gillar

Kommentarer