Tröja - Tommy hilfiger
Byxor - vero Moda
Klocka - ur & Penn
Armband - ur & Penn
Mobilskal - wish

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er hjärtan! Idag har jag träffat en saknad vän för lite catch up och det var väldigt trevligt. Vi fota och solade vid poolen. Det har varit sååå sjukt varmt idag. Men hörrni? här klagar man inte på värmen. För nu har äntligen sommarn kommit och de sista 3 veckorna ska jag bara njuta i solen.

Likes

Comments

Nellie fyllde 6 år igår och fick nya kläder som vi tyckte va kul att gå ut och fota lite i. Här har ni några av dom alla bilderna, enyoy

Likes

Comments

Igår var jag och två av mina närmsta vänner på bio och såg inget mindre än " legenden om Tarzan" .
Den var helt över förväntan! Trodde den skulle va lång tråkig men den var spännande hela vägen och även lite rolig på sina ställen. Skarsgård gjorde ju såklart hela filmen lite extra bra oxå :))

Likes

Comments

Hej på er hjärtan! Jag och @majjas har som sagt varit iväg på ett sankt anna läger den 6-9 juli så jag har därför inte hunnit uppdatera något. Jag var ungdomsledare så tiden har inte riktigt funnits till. Emellan aktiviteter var man väldigt trött och behövde bara vila. Så jag är leden för det. Men här kommer lite snaps som jag lagt upp på min my story under tiden jag varit där. Senare sen kommer även andra bilder därifrån.

Likes

Comments

Inspirations bilder / tumblr bilder gör mig så taggad och verkligen inspirerad till nya saker och till att fixa o dona!

Likes

Comments

Hej på er hjärtan!

Igår var jag, min bästavän och min bror nere och badade vid bocksjön där vi bor. Väldigt mysigt där på kvällarna. Pappa kom även hem igår vilket var sjukt bra då det känns som att han varit borta i evigheter. anyway, Idag ska jag och pappa till linköping som sagt och sen blir det att träna lite och packa till sankt anna imorgon.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Det finns egentligen inga ord som kan förklara hur det känns att gå här på den här lilla gången bland blommor och växter, känna solen i ansiktet och kolla på hur fint de är för att tillslut komma fram till en plats då allt helt plötsligt vänder. Men jag kan säga såhär att hur jag än ska försöka formulera mig fram till min poäng så ska ni veta att detta inlägg är det mest personliga jag skrivit. Det är det jobbigaste men ändå kanske det viktigaste jag någonsin kommer att skriva. För om man ska va mera personlig som jag härmed vill vara så måste man visa sina svaga sidor såsom dom starka. Men vet ni vad? Det är mina svaga sidor som gör allt de andra starkare. Vad jag tänker när jag går på det stället som är på bilden är vad jag skulle säga till dej mamma. Jag skulle säga att " Livet är bra. Bara en aning svårare utan dej och ditt humör. Men om det inte skulle vara svårt och jobbigt här i livet varför ska man då ens leva? motgångar är motgångar, vissa större än andra. Jag vet att du har det bra så varför ska ja då inte försöka ha det med. För jag vet att det är det du vill ."

Det är här de vänder. Att se namnet som tillhör någon så jävla nära till mig på en unken sten på det här fina men samtidigt hemska stället gör så att magen vänder sig. Jag vet att det finns många som känner samma som jag och den känslan är väldigt skön. Vad är då min poäng? it´s just a bad day, not a bad life. Kom ihåg det så fort du möter motgångar, stora som små. Detta var den största motgången i mitt liv när min mamma gick bort. Jag trodde inte att jag skulle klara mig utan henne. Men hörrni det gör jag inte heller. Men som tur är finns hon alltid där på det där stället med de fina blommorna och växterna så fort jag behöver henne...

Likes

Comments

Hej på er hjärtan! Just nu 'är livet väldigt stressigt men väldigt bra. Jag har ganska mycket inplannerat hela veckan, jag har inte varit hemma på en vecka heller när pappa vart i turkiet. Jag har varit hos Amanda, hos mormor och morfar och hos VIlma. Jag kommer sova hemma 2 nätter och sen åka igen... Men det ska bli väldigt skönt när pappa kommer hem imorgon för ja saknar han såå mycket. Anyway, på tisdag ska pappa och jag på ett jobbmöte sedan ska vi åka till ikea och köpa grejer till min walk in closet. När den är färdig fixad kommer det ett inlägg med bilder på hur den ser ut om så önskas.

Likes

Comments