Heinäkuun 2021 parhaat

Contains affiliate links


Ajattelin aloittaa joka kuukautisen listauksen asioista jotka on siinä kuussa olleet erityisen kivoja tai mieleenpainuvia. Listauksessa tulee olemaan aina olemaan joitakin samoja asioita, mutta myös vaihtuvia teemoja.


Lempihankinta:

Jotexin tummanvihreä viltti. Olen yrittänyt pitää hankintani aikalailla minimissä koko kesän, mutta tällä kuulla löysin alekopasta niin ihanan värisen viltin etten voinut vastustaa! Samaa vilttiä en enää mistään löytänyt, mutta vastaava löytyy Lennolin sivuilta täällä.


Lempireissu:

Ehdottomasti meidän viikonloppureissu Rovaniemelle Villen kanssa. Tuleva kotikaupunki on ihana, ja ehdittiin käydä myös Villen mummon ja papan mökillä vähän Rovaniemestä eteenpäin. Odotetaan kyllä kumpikin muuttoa innolla, ja onneksi muuttojärjestelytkin on melkein jo lukkoon lyötyjä.


Lempiasu:

Kirjoitan postausta viikkoa ennen kuun loppua, ja nyt on ollut kohtalaisen viileitä säitä. Luottoasuni näihin keleihin on ollut straight leg farkut, beige, mukavan tuntuinen t-paita, sekä tarvittaessa päälle heitettävä farkkutakki tai huppari. Olen pukeutumisessa pyrkinyt kokoajan enemmän mukavuuteen, ja sitä tämä asu on pullollaan.

T-paita: Vero Moda / Farkut: Stay (Carlings) / Nahkatakki: Zara


Kuukauden käsityö:

Aloitin heinäkuussa Suvi-pitsitopin Novita Knitsin ohjeella. Langaksi valikoitui Novita Merino 4ply värissä Ohra. Jos topista tulee kiva, suunnittelin ensi kesän projektiksi siihen sopivia shortseja. Olympialaisetkin alkoivat sopivasti, voi niitä katsoessa samalla kutoa menemään.


Lempikirja:

Sain aikaiseksi kuunnella Nelli Kentän ja Katri Norrlinin "Vitun ruma"- kirjan, josta pidin kovasti. Mitkä äärettömät ulkonäköpaineet some meille kaikille asettaakaan, ja usein emme sitä edes itse tiedosta.


Lempi youtube-treeni:

Me aloitettiin Villen kanssa parin viikon treeniohjelma ja joka päivä tein treenin joko kotona tai salilla. Tämän kahden viikon aikana on tullutkin kokeiltua kaikenmoisia treenejä ja jaan teille kuukausittain lemppareitani. Tässä kuussa jaan teille Chloe Tingin Full Body Workoutin. Teen tämän yleensä kaksi kertaa putkeen ja sen jälkeen vielä jonkin esimerkiksi vatsalihaksiin, yläkroppaan tai jalkoihin liittyvän workoutin. Ja voin sanoa että tulee muuten hiki ja seuraavana päivänä lihakset ovat kipeänä.Kuun lempparileivonta:

Lemppari tässä kuussa on ehdottomasti ollu britakakku Soppa365 ohjeella. Ohjeessa (löytyy täältä) on raparperia, mutta olen itse käyttänyt siinä mansikkaa ja se toimii oikein hyvin tämän ohjeen kanssa. Toinen lemppari on ollut aamupalaksi tai välipalaksi sopivien tuorepuurojen ohje, jonka ajattelin jakaa teille piakkoin!


Kuun lempparivaikuttaja

Ehdottomasti täällä Nouwissakin blogia pitävä @reettapelli . Reetalla on ollut instan puolella (linkki löytyy täältä) aivan ihania reissukuvia esimerkiksi Langsandenista, pohjois-Norjasta. Reissu pohjois-Norjaan on itsellänikin bucketlistalla!


Lempiasia kuukaudessa:

Mustikanpoimintareissu isän syntymäkodille, jonka isäni sisko on sittemmin kunnostanut itselleen kesämökiksi. Käytiin Villen siskon, oman siskoni ja tätini kanssa mustikassa ja sain poimittua meille kolmisen litraa mustikkaa pakkaseen. Urakan kunniaksi tätini myös paistoi meille kasan lättyjä. Kokonaisuudessaan koko reissu oli ihan superkiva.


With love,

Sanni


Tykkää-merkinnät

Kommentit