Elokuun 2021 parhaatElokuu on kulunut paljolti muuttoa suunnitellessa ja toteuttaessa, joten kuvaileminen on jäänyt vähemmälle. Kouluni alkaa ensi kuun ensimmäinen päivä, mutta orientaatiokurssi on aloitettu jo etänä joten olen saanut pehmeän laskun opiskeluun. Odotan innolla koulun ja arjen alkua, varsinkin kun ensi kuussa saamme asuntoon loputkin huonekalut sekä tavarat.


Lempihankinta

Lempihankintani tälle kuulle on uusi sohva Sotkasta. Muuton yhteydessä huomasimme pian että vanha sohvani on asuntoomme aivan liian iso, joten hankimme uuden pienemmän. Kriteereinä olivatkin pieni koko, sekä että sohvan saisi levitettyä vuoteeksi yövieraiden varalle. Tilasimme Senda-vuodesohvan, jolla on tällä hetkellä viiden-kuuden viikon toimitusaika, toivottavasti se tulisi meille kuitenkin mahdollisimman pian.


Lempiasu

Tämän kuun lempiasuni on ollut beige Samsoe Samsoen kauluspaita, mustat Dr Denim skinny farkut ja Zaran musta cropped t-paita. Ollaan pysytelty paljon kotona, mutta olen halunnut pukeutua muuhun kuin collegehousuihin ja huppariit, tulee tehtyäkin paljon enemmän kaikkea.


Beige kauluspaita (Arket) / Mustat farkut (Dr. Denim) / Cropattu t-paita (Zara)


Lempipodcast:

Kuukauden lempipodcastini on ollut ehdottomasti POKS. Olen kuunnellut POKSin vanhoja jaksoja muuttotouhuja nopeuttamaan, tai muuten vain touhatessani. Veronica Verhon ja Sita Salmisen aiheet ovat välillä niin hervottomia, että sitä nauraa aivan pissat housussa.


Kuukauden Youtubetreeni:

Lempparini tässä kuussa on ollut Pamela Reifin "20 min full body workout" aloittelijalle. Orientoivia koulutehtäviä tehdessäni huomasin aika nopeasti että keho tarvitsee koneella istumisen vastapainoksi paljon liikuntaa. Olenkin käynyt niin kävelylenkeillä Lapin upeissa maisemissa kuin tehnyt kotitreenejäkin, ja tämä on ollut suosikkini tässä kuussa.Kuun lempparileivonta:

Äitini joskus minulle antamalla ohjeella tehdyt mokkapalat. Ihanan muhkeita ja hyviä, ja vielä kun laittaa päälle värikkäitä nonparelleja <3 (ps. ohje on tulossa tänne blogin puolelle piakkoin)


Lempiasia kuukaudessa:

Ehdottomasti muutto. Vaikka ollaan yhdessä jo asuttukin oikeastaan koko vuosi, on silti aivan erilaista asua Villen vanhemmilla kuin asua kahdestaan. Odotan niin paljon sitä että kummallakin alkaa pyörimään niin koulu kuin työkin ja saadaan tehtyä meille hyvä ja toimiva arkirytmi. Muutto Rovaniemelle on kaikenkaikkiaan ollut mulle tosi iso juttu ja toteutunut unelma, vaikka pakko myöntää että koulun alkaminen jännittää aika lailla :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit