Elämäntapamuutos: ei kesää, vaan elämää varten


Kesän postaustahti on ollut selvästi parempi kuin koko alkuvuotena yhteensä, nyt loppukesästä onkin ollut paljon enemmän aihetta kirjoittaakin. Käytiin Villen kanssa Rovaniemellä pyörähtämässä yhtenä viikonloppuna. Rovaniemellä tuli heti niin kotoinen ja hyvä fiilis että olisin voinut jäädä sinne asumaan jo sillä reissulla.

Luonto oli todella kaunista, Rovaniemen keskusta aivan ihana ja siihen vielä sekoitettuna uuden odotuksen tuntu niin kuva Rovaniemestä jäi todella positiiviseksi. Ville kävi reissun aikana työhaastattelussa ja minä vaan fiilistelin tulevaa kotikaupunkia, meillä on muutto tulossa elokuun lopussa :)

Meidän tuleva asunto on valmistunut 2019, 44,5 m2 saunallinen kaksio ja vielä viidennessä kerroksessa. Oon tutkinut jo kaikkia sisustusjuttuja ja suunnitellut meidän järjestystä pohjakuvan perusteella. Se on mun ja Villen ensimmäinen yhteinen koti, ja oon asiasta kyllä tosi innoissani <3


Me aloitettiin Villen kanssa myös pienimuotoinen elämäntapamuutos, meillä on käynnissä kahden viikon tehodieetti. Kyllä on saanut pilkkoa ja paloa kaikenmoista kasvista ja vihannesta, ja keittää varmaan miljoona kananmunaa. Mä oon ainakin mennyt korona-aikana todella huonoon kuntoon, ja lisäksi vielä masennuslääke on saanut kiloja kertymään vieläkin enemmän (masennuslääkkeen purku on muuten nyt ohi, eli sekään ei enää kiloja kartuta). Oon ollut aina aika huono liikkumaan, mutta nyt oon tän dieetin myötä löytänyt myös liikkumisen ilon. Hikoilemisesta ja lihassärystä en kyllä vieläkään nauti, mutta en jää dieetin loppuessa ensi viikolla vaan sänkyyn makaamaan vaan aion jatkaa liikkumista ja treenaamista. Harkitsen myös vakavasti salijäsenyyttä Rovaniemelle.

Toivon että tämä oli tarvittava sysäys terveellisemmälle elämälle ja elintavoille, Rovaniemellä on kuitenkin kaikki Lapin upeat vaellusreitit sun muut lähellä, ja olisi ihana päästä niistä nauttimaan ilman kummempaa ponnistelua. Koulumatkan tulen myös kävelemään tai pyöräilemään, eli eiköhän kunto tästä lähde tasaisesti parantumaan.

Kaikenkaikkiaan tosi kivoja juttuja mahtunut heinäkuuhun, ja lisää kivoja juttuja on lähikuukausina tulossa. En malta odottaa että saan tännekin ottaa kuvia meidän kämpästä ja sen sisustuksesta, sekä höpöttää koulujutuista.


With love,

Sanni


  • Life

Tykkää-merkinnät

Kommentit