Idag blir det en relativt kort dag på jobb. Flexar ut 13.15 för att vara hos astmaläkaren kl 14.00. Vad som händer därefter är inte riktigt fastställt.
Jag vet att det blir en tidig kväll i alla fall, och ingen klocka ska ställas imorgon !! Så skönt !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Suck, pust och stön för denna dagen !
Hur det var på jobb tänker jag inte ens gå in på. Sammanfattar det med - katastrof !

Därefter direkt hem o tvätta. Lagade mat och åt medans maskinerna snurrade. Ner o hängde upp allt o sen upp för alla trapporna igen ! Tog en dusch och småfixade lite o sen va det dax att springa ner igen för att hämta upp tvätten. Lite mör i benen nu faktiskt 🙈

Jag är klar med alla måsten sen en stund tillbaka och har krupit ner under täcket. A tur imorgon också, vilket innebär att klockan ringer 0500.
Men det blir en kort dag p jobb, beger mig därifrån redan 13.15, för att jag fått en läkartid vid 14. Efter det blir det antingen träning el övningskörning !

Likes

Comments

Helt slut i kroppen ! Det tar nog ett tag att komma in i rutinerna igen..
Förberett allt för imorgon så det är bara att plocka fram frukosten ur kylen, trycka på on knappen på kaffebryggare och hoppa i kläderna.
Håret har jag redan gjort i en fläta. Beroende på vad klockan blir så kanske jag drar på lite mascara också.

Men nu är det dax att sova !
Sov gott 😘

Likes

Comments

Återigen är jag på jobb. Började kl 13.
Hade svårt med sömnen i natt.. Somnade i någorlunda tid, men vaknade och var helt klarvaken kl 03. Tog lite mer än en timme innan jag somnade om. Vaknade i omgångar under förmiddagen och va så jävulskt trött varje gång. Kom inte upp förren strax efter 11 ! Antar att det tar ett tag att ställa om när man har jobbat 5 veckor natt.

Känns så konstigt att vara här på dagen, känns som att jag har glömt massor. Trivs inte helt, men det finns ju förklaringar på det. Får hoppas att det blir bättre helt enkelt !Dagens frukost :)

Likes

Comments

Alla har vi förebilder, idoler och favoritmänniskor.
En person som hjälpt mig mycket genom sina texter och musik, är Miriam Bryant !
Hon är enligt mig en helt fantastisk människa med bra värderingar, en nice attityd och ger budskap med sina texter och sjunger magiskt !

En period hade jag det väldigt tufft med en då väldigt nära vän. Det var många djupa dalar och jag mådde rätt kasst psykiskt pga av henne. Jämt och ständigt hade jag en hörlur i örat och strömmade Miriams låtar om och om igen. Det hjälpte mig otroligt mycket ! Dom går både att relatera till och stärker en. I alla fall mig.

Kanske det är klyschigt att hylla en person så mycket, det var någon man gjorde när man var yngre. Men det skiter jag i ! Jag är henne evigt tacksam. Alla gånger jag har kunnat starta hennes musik och mått bättre av det, det har varit en räddning ! Hon är dessutom medveten om det, och det gör det hela ännu finare.

Har ni någon ni ser upp till ?

Likes

Comments

För mig är det godmorgon, men för många andra är det godeftermiddag. Jag är i alla fall vaken igen, men långt ifrån pigg.
Idag blir det inte mycket gjort. Jag ska städa undan lite, göra matlådor till kommande jobbdagar och ta en lång dusch och lite ansiktsmask på det.

Tror att mamma och Wilma kommer en sväng på kaffe också. Saknar min lilla loppa så himla mycket. Hade velat ha henne hos mig dygnet runt !

Vad gör ni idag ?

Likes

Comments

Så nöjd över att vara hemma i soffan efter en tuff natt på jobb ! Har dessutom varit inom och handlat på vägen hem, skönt att slippa ta sig iväg i eftermiddag.
Det har varit mycket i natt. Många är så himla svårt sjuka och allt är väldigt tungt både fysiskt och psykiskt många gånger.

Nu har jag jobbat natt i 5 veckor, vilket jag trivs sjukt bra med ! Men nu är det dax för 5 veckor på dagen med början imorgon. Inte helt nöjd över det.. Har man en A-tur så ringer klockan 05 och då är jag långt ifrån kaxig. Men, men det är bara att bita ihop och hoppas på att tiden går fort !

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova några timmar.

Likes

Comments

En liten presentation av vem jag är !
Sara heter jag, blir 30 år i Mars och bor i en liten etta i Helsingborg. Jag jobbar som undersköterska på sjukhuset och det är nog där jag spenderar den största delen av min vakna tid. Har en hel del erfarenhet av psykisk ohälsa och är med i några föreningar där jag försöker hjälpa unga som mår dåligt.

När jag är ledig så umgås jag med vänner, försöker ta tag i träningen och sen har jag min fantastiska hund som jag försöker spendera så mkt tid som möjligt med. Hon är en Engelsk cockerspaniel, heter Wilma och är 7 år. Eftersom att jag bor på fjärde våningen utan hiss så är det svårt att ha henne hos mig, så för tillfället bor hon hos min mamma största delen av tiden.

Det va lite kort om mig, undrar man något så är det bara att lämna en liten kommentar ! :)

Likes

Comments