Noël 2018

Huhhuh mitä päiviä tässä onkaan lähiaikoina ollut! Lähden liikkeelle viime viikon sunnuntaista, joka oli mulle ensimmäinen kunnollinen työpäivä. Lähdettiin työvuoron jälkeen espanjalaisen kaverin kanssa käymään Walt Disney Pixar studios -nimisessä puistossa. Täällä on siis kolme eri aluetta: itse Disneyland, Disney Village ja Walt Disney Pixar studios. Itse työskentelen jälkimmäisessä. Kaikissa kolmessa on hauskasti elementtejä kaikista eri elokuvista ja välillä melkein järkyttyy siitä, kuinka hyvin koko puisto ollaan onnistuttu järjestämään. Käytiin muutamassa laitteessa ja katseltiin hieman paikkoja. En ole ennen ollut ollenkaan huvipuistoihminen, mutta kesällä Linnanmäellä ystävän kannustuksen rohkaisemana onnistuin pääsemään tämänkin "pelon" ylitse.

Joulu kului mulla työskennellessä ja aaton kohdalle osui juuri yksi pitkä vuoro. Toisaalta hyvä, ettei päässyt kunnolla ajattelemaan Suomea tai perhettä niin kauheasti eikä tullut sen suurempaa koti-ikävää. Ennen lähtöä ehkä eniten mietitytti juuri se, että mitkäköhän mahtavat olla fiilikset jouluna tai uutenavuotena. No, ehdin kuitenkin Disneylandiin katsomaan ilotulitusta, josta löytyy kuva hieman alempaa! Laatu ei ole mikään silmiähuimaava, kun tää on screenshot suoraan videolta. Jos kuitenkin joku haluaa nähdä koko lopun, niin sekin löytyy instagramista saarahammar ja kohokohdista.

25. päivä käytiin samalta työpaikalta neljän ihmisen porukalla jouluillallisella. Ekaksi ajateltiin mennä johonkin aavistuksen hienompaan paikkaan, mutta tajuttiin että melkein kaikki paikat ovat kiinni :D Ainakin yritys oli hyvä! Päädyttiin sitten lopulta italialaiseen pastalle ja pizzalle.

Ilmat täällä ovat olleet tosi masentavat, pelkkää pilvistä ja tihkusadetta. Tosin täällä on onneksi aika paljon lämpimämpää kuin Suomessa. Olin niiiiin iloinen yhtenä aamuna, kun avasin verhot ja näinkin auringonnousun! Siinä oli kiva juoda rauhassa aamukahvit ja lähteä pikkuhiljaa kävelemään bussipysäkille päin.

Perjantaina ja lauantaina mulla oli vihdoin ja viimein vapaapäivät. Kävin sen kunniaksi pyörähtämässä heti perjantaina Val d'Europe -aseman kauppakeskuksessa. Tästä tulin käymään nopeasti asuntolalla, minkä jälkeen vietettiin porukalla aikaa muiden castmembereiden kanssa. Luulin ennen lähtöä, ettei kahdessa viikossa ehtisi päästä porukoihin mukaan ja tutustuminenkin olisi melko hankalaa juuri tuon rajallisen ajan takia. Oon kuitenkin saanut täältä paljon kavereita, joihin tulen varmasti vielä tulevaisuudessakin olemaan yhteyksissä. On niin kivaa, että oikeastaan kukaan ei jää omaan asuntoonsa yksin, vaan kaikki viettävät yhdessä aikaa vielä mahdollisimman suurella porukalla!

Lauantaina lähdin hyvien yöunien jälkeen jälleen kohti Disneylandia, sillä oltiin sovittu että käydään taas pyörähtämässä ja katselemassa paikkoja samaan tyyliin kuin edellisenä sunnuntaina. Näin ensimmäistä kertaa koko paikan päivänvalossa ja kyllä olin vähintäänkin yhtä yllättynyt kuin viime kerralla. Käytiin taas muutamassa laitteessa (työsuhde-edut heh heh) ja loppuaika käytiin läpi varmaan kaikki Disneylandin putiikit.

Ajattelin, että seuraavaksi voisin tehdä pieniä kollaaseja ja laittaa enemmän niitä arkisiakin kuvia. Järkyttävää, miten nopeasti aika menee kun tätäkin on jäljellä enää noin viikko. Kun on näin lyhyt aika kyseessä niin tuntuu, että ihan hirveästi ehtii kuitenkin tapahtua ja kaikki menee niin huimaa vauhtia.

Seuraavaan kertaan,

♡: Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit