Tja!

Har haft en toppen dag med fina felicia. Hon är verkligen en vän som man aldrig ska släppa. Hon är så himla lik mig att hon bryr sig om en så sjukt mycket. Tycker att dem som släppt hennes kontakt eller annat är verkligen dumma.

Bara en sådan sak att hon köpte gluten och laktos kakor för min del. Det visar bara att man bryr sig om personen/personer.

Vi hade också ass trevligt och kul med mycket skratt och mycket snack.

Hoppas att vi ses igen innan jag tar studenten. <3

Har även haft en mysig kväll med familjen med god mat och skratt där med.

Nu ska jag lägga mig. Är ass trött och vet inte varför. Men jaja.

Godnatt!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Just är jag påväg hem till en av mina bästa vänner. Har inte ses på över en månad. Så det ska bli jätte kul och trevlig. Blir nog lite Fika mys med mycket skratt som vanligt med henne.

Ha det så bra!

Chaooo!

Likes

Comments

Godmorgon!

Kom nyss på att jag glömde skriva att jag klarade matematik 2b till högskola. Är sjukt glad. Tack vare det så kommer jag in lättare på högskola för att läsa upp till högre än målare.

Fast va inte riktigt det jag skulle skriva om utan att nu ska jag snart åka till kyrkan och gå på begravning till en nära släkting. Så just nu är det rätt tungt och jobbigt. Men kommer säkert gå bra ändå.

Nä nu får jag gå.

Chaooo!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen hemåt. Har haft det mysigt och trevligt med min älskade pojkvän dessa två dagar. Saknar han lite, men kommer hem till han på lördag igen när det är bal.

Men nu blir det hem till min underbara familj och ha mysig kväll med dem.

Ha en fortsatt trevlig dag

Chaooo!

Likes

Comments

Hej!

Ja då har man nästan precis gjort det allra sista matte provet. Fast får se hur det går om man klarade det eller inte. Såfall har jag klarat matte 2b till högskola. Får reda på svar på nästa lektion.

Nu blir det gymnasiearbete sen lång håla.

Chaooo!

Likes

Comments

Tjaa!!

Idag har man varit hos frissan och färgat håret. Gud vad det var mycket utväxt. Inte så konstigt för det var över ett år sedan jag var där. Men nu känns det skönt att det också är gjort inför både balen och studenten.

Jag och min pojkvän har även åkt in till emporia idag och fixade lite saker till min balklänning.

Så just nu känns det skönt att ha allt under kontroll på allt. Nu är det bara att invänta dagarna till balen och studenten.

Snart ska jag och älsklingen åka hem till han. Sen sova där par dag.

Chaooo!

Likes

Comments

Hej!

Idag har dagen gått väldigt fort.

Idag åkte jag och stor handla med mamma och mormor. Riktigt skönt att det var färdigt. Sen blir det att fixa andra saker.

Ikväll blir det mys och gott med familjen.

Ha en fortsatt trevlig lördag!!

Chaooo!

Likes

Comments

Hejsan alla!

Idag har vi Studie dag. Sjukt skönt. Men ändå är jag uppe med tuppen. Just nu sitter jag på bussen hem mot mitt hem. Har tänkt ha en mor och dotter dag. Bara mammsen och jag.
Så får se vad vi hittar på.

Chaooo!

Likes

Comments

Just nu tar jag en liten paus från allt pluggande till nationella prov som är på torsdag. Gud vad jag är trött i huvudet. Får nog fortsätta med detta imorgon.

Chaooo!

Likes

Comments