Header

Hej och vad roligt att just du hittade hit till min blogg!

Bloggen är fortfarande under uppbyggnad men det mesta är redan nu klart. Kan säga att det känns väldigt skönt och roligt att få prova på något nytt och jag känner att det här är rätt val för mig att gå in till år 2015. Just nu har jag två mönster på gång, mina första mönster på stickning. Jag har äntligen tagit mig tid för att prova på detta handarbete också och jag har lärt mig massor sedan november månad. Jag fick dessutom "Stora boken om stickning" som är rena guldgruvan för en som vill sluka kunskaper.

Ja vad för mönster kan vara på gång tros? Kan avslöja så pass mycket att det är strumpor. När det är tänkt att släppas kan jag i nu läget inte svara på eftersom jag fortfarande jobbar på att få klart alstret och skriver anteckningar under tiden. Men det kommer att komma ut som gratis här på bloggen. 😄 Det andra projektet bör komma inom en - två veckor.

Men tills dess vill jag faktiskt passa på att ÖNSKA ER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR! Och Tack för att du har varit delaktig och följt mig detta året här på bloggen, Facebook eller Instagram.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments